Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 - Ποια τα βήματα για την υποβολή της Αίτησης - Δήλωσης

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 - Ποια τα βήματα για την υποβολή της Αίτησης - ΔήλωσηςΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Το panelladikes24 μετά από πολλές ερωτήσεις αναγνωστών σχετικά με την υποβολή των Αιτήσεων - Δηλώσεων συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019, σας ενημερώνουμε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν από όλους τους υποψήφιους.

Σημειώνεται ότι η Αίτηση - Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Λύκειο (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ) και η σχετική προθεσμία ολοκληρώνεται στις 29 Μαρτίου.

1. Ο υποψήφιος προμηθεύεται είτε από το διαδίκτυο είτε από το Λύκειο το υπόδειγμα του εντύπου, το μελετά, το συμπληρώνει και προσέρχεται στο Διευθυντή/ρια ή τον εντεταλμένο για την παραλαβή των Αιτήσεων - Δηλώσεων εκπαιδευτικό, όπου και το υποβάλλει μαζί με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά. 

2. Στη συνέχεια ο χειριστής εισάγει τα στοιχεία του υποψηφίου/ας, όπως τα συμπλήρωσε ο ενδιαφερόμενος, ακολουθώντας τις οδηγίες του προγράμματος.

3. Κατόπιν, εκτυπώνει δύο αντίγραφα της Αίτησης - Δήλωσης. Ο/Η υποψήφιος/α ελέγχει με προσοχή την ορθότητα των στοιχείων και ότι αυτά συμφωνούν απόλυτα με το υπόδειγμα του εντύπου που είχε αρχικά συμπληρώσει και υπογράφει και τα δύο αντίγραφα, τα οποία υπογράφονται και σφραγίζονται και από το Διευθυντή/ρια του Λυκείου

4. Ένα αντίγραφο από αυτά κρατά ο υποψήφιος/α μέχρι το τέλος των εξετάσεων και ένα ο Διευθυντής/ρια του Λυκείου.

5. Μετά την υπογραφή του υποψηφίου/ας και του Διευθυντή/ριας, η Αίτηση - Δήλωση δεν αλλάζει και έχει ήδη οριστικά καταχωριστεί ηλεκτρονικά στο σύστημα myschool, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας αποσταλούν. 

6. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος/α ενδιαφέρεται για τα 3 Μουσικά Τμήματα με τη νέα διαδικασία εισαγωγής, πέρα από την Αίτηση-Δήλωση για πανελλαδικές ΓΕΛ, συμπληρώνει και υποβάλλει και την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για τα 3 Μουσικά Τμήματα. Τα στοιχεία καταχωρίζονται στο σύστημα και ο υποψήφιος υπογράφει στα 2 εκτυπωμένα αντίγραφα που έχουν ενσωματώσει και την Αίτηση - Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις και την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για τα 3 Μουσικά Τμήματα.


Δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν σημαντικές πληροφορίες









Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Παράταση υποβολής Αίτησης - Δήλωσης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 μέχρι την Τρίτη 2 Απριλίου

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/03/2019-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή