Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) 2022 - Αριθμός εισακτέων Κυπρίων σπουδαστών-στριών - Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Με ΚΥΑ των Υπουργών Εξωτερικών και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής αποφασίστηκε η εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) σαράντα δύο (42) Κυπρίων σπουδαστών-στριών.

Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

Επίσης, με άλλη απόφαση ορίζεται η Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών σε Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.ΕΚ.Ν. Β΄ των κατ’ εξαίρεση υποψηφίων Κυπρίων σπουδαστών/σπουδαστριών που θα εισαχθούν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Σημειώνεται ότι η κατανομή των σπουδαστών-στριών στις διάφορες Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) και ειδικότητες θα πραγματοποιηθεί με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Δείτε εδώ όλα τα για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) καθώς και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου