Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) - Οδηγίες για Πρωτοετείς Φοιτητές























Αγαπητοί νέοι φοιτητές/-τριες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας.

Η διαδικασία εγγραφής στο Τμήμα επιτυχίας σας θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr/ σε περίοδο που θα ορίσει το Υπουργείο.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Η εγγραφή γίνεται μέσω του https://eregister.it.minedu.gov.gr, κάνοντας χρήση του 8ψήφιου κωδικού εξετάσεων υποψηφίου και του κωδικού πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήσατε στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Μετά το πέρας της περιόδου ηλεκτρονικής εγγραφής και αφού το Υπουργείο Παιδείας αποστείλει στις γραμματείες των Τμημάτων τον κατάλογο των εγγεγραμμένων φοιτητών, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές θα λάβουν στο email που έχουν δηλώσει μήνυμα με αναλυτικές οδηγίες για την απόκτηση κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

Μέχρι την εγγραφή σας, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το ΕΛΜΕΠΑ:



γ) Για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται για σίτιση και στέγαση, πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας.

Ευχόμαστε Καλές Σπουδές και Καλή Φοιτητική Ζωή!

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου