Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Οδηγίες για την Είσοδο των Πρωτοετών Μαθητών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2022























    Ανακοινώνεται ότι ενόψει της εισόδου των επιτυχόντων πρωτοετών μαθητών στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και το πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, καθορίζονται τα κάτωθι:

    Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

    - Εντός μηνός Σεπτεμβρίου 2022, οι προς κατάταξη επιτυχόντες μαθητές παραγωγικών σχολών, οφείλουν να υποβληθούν σε PCR COVID-19 test που θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους στην Σχολή που εισάγονται. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη υποχρέωση ισχύει και για τους επιτυχόντες μαθητές που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

    - Οι Μαθητές με θετικό PCR COVID-19 test δεν παρουσιάζονται και αφού ενημερώσουν σχετικά την Σχολή, παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους λαμβάνοντας περαιτέρω οδηγίες από τον προσωπικό τους γιατρό και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Η είσοδός τους στη Σχολή θα γίνει με αρνητικό PCR COVID-19 test.

    Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



    Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου