Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΦΕΚ - Απόφαση για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 περιοχών που έχουν πληγεί εξαιτίας φυσικών καταστροφών (δικαιούχοι, δικαιολογητικά, προϋποθέσεις)

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η Υ.Α. σχετικά με την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 περιοχών που έχουν πληγεί εξαιτίας φυσικών καταστροφών
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 α) του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, β) του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, γ) του Δήμου Μινώα - Πεδιάδας, δ) του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, ε) της Κοινότητας Τζερμιάδων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, στ) του Δήμου Ανωγείων, ζ) του Δήμου Φλώρινας, η) του Δήμου Αμυνταίου και θ) του Δήμου Πρεσπών.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την απόφαση με όλες τις λεπτομέρειες (δικαιούχοι, δικαιολογητικά, προϋποθέσεις).





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το ειδικό ποσοστό υποψηφίων από περιοχές που έχουν πληγεί εξαιτίας φυσικών καταστροφών έτους 2022 - Υποβολή δικαιολογητικών

    https://panelladikes24.blogspot.com/2022/08/2022_50.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή