Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Ο Υπουργός Υγείας για το άνοιγμα των σχολείων: Βούλησή μας είναι να βρίσκονται όσο πιο κοντά στην κανονικότητα γίνεται

O Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής (28 Αυγούστου), απαντώντας στην ερώτηση εάν θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία στις 12 Σεπτεμβρίου, με μάσκες και testing σημείωσε: "Βούλησή μας είναι τα σχολεία να βρίσκονται όσο πιο κοντά στην κανονικότητα γίνεται".

Και συνέχισε: "Στη νέα φάση συνύπαρξης με την πανδημία η βούλησή μας είναι να μην πάμε σε μέτρα αχρείαστα ή υποχρεωτικότητας, αλλά σε συστάσεις ιδίως προς τους πολίτες που κινδυνεύουν περισσότερο. Συνεπώς αρχική βούλησή μας είναι και τα tests να είναι στοχευμένα και όχι μαζικά, όπως υπήρξαν ως τώρα, αλλά και η χρήση της μάσκας να παραμείνει σε επίπεδο σύστασης, και μόνο που εκεί κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει και υποχρεωτικότητα. Λοιπά μέτρα λογικής του προηγούμενου διαστήματος δεν εξετάζονται. Για τα σχολεία είμαστε σε συνεννόηση με τους ειδικούς και με την Yπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως και βούλησή μας είναι να βρίσκονται όσο πιο κοντά στην κανονικότητα γίνεται."

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου