Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Δικαιούχοι συμμετοχής στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων - Χρόνος και τόπος υποβολής αίτησης






















Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων έχουν οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα Τμήματα των Πανεπιστημίων και των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.), για τα οποία απαιτείται εξέταση σε ειδικά μαθήματα και οι οποίοι δικαιούνται να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ αντίστοιχα. 

Είσαι υποψήφιος-α στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 και θέλεις έχεις έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις; Τότε, πρέπει να συνδεθείς και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Οι ως άνω υποψήφιοι (μαθητές τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ ή απόφοιτοι) δηλώνουν τα ειδικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στην Αίτηση - Δήλωση που υποβάλλουν για τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ του έτους διεξαγωγής των εξετάσεων. 

Ο χρόνος, ο τόπος και η διαδικασία δήλωσης των ειδικών μαθημάτων καθορίζεται στις αντίστοιχες υπουργικές αποφάσεις Αίτησης - Δήλωσης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Υποβολή Αίτησης - Δήλωσης μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για συμμετοχή στις εξετάσεις - Εγκύκλιοι - Προθεσμία - Οδηγίες - Υποδείγματα

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/11/2021_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή