Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ - Μέχρι τέλος Νοεμβρίου η υποβολή της Αίτησης - Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 των μαθητών ΓΕΛ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων αντικαθίσταται η παράγραφος 7 του άρθρου 1 της υπό στοιχεία Φ251/25089/Α5/20-2-2020 υπουργικής απόφασης «Πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, διαδικασίες και όργανα σχετικά με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Γενικού Λυκείου από το 2020 και εφεξής, με το «νέο» σύστημα του ν. 4186/2013 (ΦΕΚ Α’ 193), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 100 του ν. 4610/2019 (ΦΕΚ Α’ 70) και με το άρθρο 165 του ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167)», (ΦΕΚ Β’ 643) ως εξής: 

Είσαι υποψήφιος-α στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 και θέλεις έχεις έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις; Τότε, πρέπει να συνδεθείς και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

«7. Υποψήφιοι/ες που υποβάλουν Αίτηση - Δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. δεν μπορούν να υποβάλουν το ίδιο έτος Αίτηση - Δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ. 

Η Αίτηση - Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά, από τον ίδιο τον/την ενδιαφερόμενο/-η ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του/της, σε προθεσμία που ανακοινώνεται από το Υ.ΠΑΙ.Θ., εκφράζει την αυθεντική βούληση του/της ενδιαφερόμενου/-ης επιβεβαιώνεται και δεν τροποποιείται. 

Η έναρξη της διαδικασίας υποβολής της Αίτησης - Δήλωσης θα γίνεται εντός του μήνα Νοεμβρίου του σχολικού έτους, κατά το οποίο ο/η υποψήφιος/α επιθυμεί τη συμμετοχή του/της στις Πανελλαδικές εξετάσεις. 

Ειδικά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2021, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου οι μαθητές θα υποβάλουν την Αίτηση - Δήλωση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη σχολική τους μονάδα, η οποία και θα καταχωριστεί ηλεκτρονικά. 

Mε όμοια απόφαση θα καθοριστεί ο χρόνος και η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων - Δηλώσεων των αποφοίτων για τις πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2021.

To panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για κάθε εξέλιξη.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


10 σχόλια:

  1. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το σχολείο και τώρα δεν βρίσκεται και κάνεις εκεί για την ενημέρωση αυτή.Τι μπορούμε να κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βγει εγκύκλιος που θα καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες. Θα ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη.

      Διαγραφή
  2. Οι απόφοιτοι πότε υποβάλλουν αίτηση -δηλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 20-21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι δυνατόν. 22 Νοεμβρίου βγαίνουν και λένε μέχρι τέλος του μήνα οι αιτήσεις για συμμετοχή στις πανελλήνιες 2021. Σε μια κατάσταση όπου δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο και με σχολεία κλειστά χωρίς καθηγητές. Αν είναι δυνατόν μπανανια και η καλύτερα Ελλάδισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το 10% τι πρέπει να κάνουμε γνωρίζει κάποιος; Γιατί θέλω να δηλώσω στρατιωτικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά αυτοί με το 10% κάνουν κατευθείαν μηχανογραφικό. Πέρσυ τουλάχιστον ετσι έγινε .

      Διαγραφή
  5. Για αποφοίτους του 2020 με το 10% πρέπει να το δηλώσουμε σε κάποιο έντυπο αν πρόκειται για αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τους αλλοδαπούς που δεν έχουν άδεια παραμονής και ταυτότητα τι γίνεται???
    Αποκλείονται από τις πανελλαδικές εξετάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Υποβολή Αίτησης - Δήλωσης μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για συμμετοχή στις εξετάσεις - Εγκύκλιοι - Προθεσμία - Οδηγίες - Υποδείγματα

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/11/2021_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αυτούς που θα ξαναδώσουν Πανέλληνες ποτε θα υποβάλλουν αίτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή