Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των Αθλητών με διακρίσεις έτους 2020 - Απόφαση για τα ποσοστά των θέσεων εισαγωγής





















Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ απόφαση σχετικά με την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των Αθλητών με διακρίσεις έτους 2020.

Η ενημέρωση συνεχίζεται για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, για τους διακριθέντες αθλητές αποφοίτους των προηγούμενων ετών (2019 και παλαιότερα), οι οποίοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ 2020 με το σύστημα που ίσχυσε το σχολικό έτος 2018-2019 (παλαιό σύστημα) για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, ορίζεται ποσοστό θέσεων 7,02%, επί των ανωτέρω ποσοστών ανά κατηγορία. 

Το ανωτέρω ποσοστό καθορίστηκε με βάση τον αριθμό των διακριθέντων αθλητών αποφοίτων των προηγούμενων ετών που διαγωνίσθηκαν με το σύστημα που ίσχυσε το σχολικό έτος 2018-2019 (παλαιό σύστημα) σε σχέση με το συνολικό αριθμό των υποψηφίων διακριθέντων αθλητών έτους 2020 οι οποίοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ 2020, έτσι όπως περιγράφονται στον κατωτέρω συνοδευτικό Πίνακα ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης. 

ΠΙΝΑΚΑΣ με το πλήθος υποψηφίων διακριθέντων αθλητών που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ έτους 2020 με το νέο και το παλαιό σύστημα αντίστοιχα.

Πατήστε εδώ για να έχετε ενημέρωση αποκλειστικά για την ειδική κατηγορία των αθλητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


343 σχόλια:

  1. 12 Νοεμβριου έκαναν την κατανομή των θέσεων; Πάλι καλά που πήρε ΦΕΚ αυθημερόν. Μάλλον θυμήθηκαν ότι τα έχουν ξεχασμένα. Ελπίζω να θυμήθηκαν να κάνουν επιτροπή εξέτασης...Δίνουν την εντύπωση αλαλούμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως αυτό είναι το "τεχνικό ζήτημα" που μας λένε; Μήπως απλά δεν είχαν βγάλει αριθμό θέσεων για αυτή την κατηγορία και το πήραν χαμπάρι τελευταία στιγμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα αυτό έγινε! Γιατί όταν τους είχα πάρει τηλ στην αρχή των αιτήσεων για το πώς θα μοιραστούν οι θέσεις και αν υπήρχαν θέσεις με παλιό και νέο και με 10% μου είχαν πει ότι πλέον δεν είναι στις πανελλήνιες και ότι είναι άλλη διαδικασία!

      Διαγραφή
    2. Μήπως τώρα που βγήκε αυτό να ξαναμιλήσουμε μήπως προλαβαίνουν να τα βγάλουν σήμερα;

      Διαγραφή
    3. Πάμε τέλος της άλλης πλέον και βλέπουμε!

      Διαγραφή
  3. Άρα σήμερα να μην περιμένουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοιο λάθος δεν επιτρέπεται! Το σενάριο είναι ότι είχαν βγάλει τα αποτελέσματα, τα έστειλαν για έγκριση και διαπιστώθηκε η ατέλεια...Αν ευσταθεί το σενάριο, επιστράφηκαν για διόρθωση, οπότε νέες υποκατηγορίες, νέος έλεγχος. Είναι σενάριο, μα δε δικαιολογείται να διαπιστωθεί τόσο καιρό μετά τέτοια αβλεψία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει καταφέρει κανείς να πιάσει γραμμή την τελευταία ώρα; Να δούμε τι συμβαίνει και μήπως άλλαξε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη αυτοι οι παλαιοι που απλως εκαναν τα χαρτια τους για το 10% διεκδικουν1 θεση σε καθε σχολη ενω αυτοι που ξαναεδωσαν σε ορισμενες σχολες πχ οδοντιατρικες οι θεσεις ειναι μηδεν?
      Μεγαλη αδικια

      Διαγραφή
    2. Θεωρώ πως θα δοθεί σε κάθε σχολή 1 θέση, δεν γίνεται να δοθεί 0, ακόμα και αν βγαίνει 0,35 ο υπολογισμός πχ στρογγυλοποιείται στη μονάδα

      Διαγραφή
    3. Ήταν κάτι αναμενόμενο, σε αναλογία με το 2016, που υπήρξε παρόμοια αλλαγή στον τρόπο εξετάσεων

      Διαγραφή
    4. μοίρασε 48 θέσεις μία σε κάθε σχολή!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Μακαρι να ειναι ετσι
      Εισαι σιγουρος?

      Διαγραφή
  6. Πάντως το ποσοστό πολύ μικρό μου φαίνεται:800 θέσεις είναι το 1% και όχι το 3% των συνολικών θέσεων. Σίγουρα είναι σωστό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά τώρα μόλις μίλησα τηλεφωνικώς και μου είπαν ότι οι βάσεις θα βγουν τη Δευτέρα είναι σίγουρο !Επισης σε όσους κάθονται και σχολιάζουν για πράγματα για τα οποία δεν έχουν την παραμικρή ιδέα καλο θα ήταν να σταματήσουν γιατί υπάρχουν άτομα εδώ μέσα τα οποία τα διαβάζουν και αγχώνονται..είναι δυνατόν να λέτε ότι δεν θα δωθεί ούτε μια θέση ;;;που τα ακούτε αυτά ;;;ή ότι έχουν κάνει λάθος με τη μοιρασιά των θέσεων ;;από που και ως που;;όλα σωστά είναι ..ηρεμήστε και τα ξαναλέμε Δευτέρα πρωί ..καλή επιτυχία σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά τώρα μόλις μίλησα τηλεφωνικώς και μου είπαν ότι οι βάσεις θα βγουν τη Δευτέρα είναι σίγουρο !Επισης σε όσους κάθονται και σχολιάζουν για πράγματα για τα οποία δεν έχουν την παραμικρή ιδέα καλο θα ήταν να σταματήσουν γιατί υπάρχουν άτομα εδώ μέσα τα οποία τα διαβάζουν και αγχώνονται..είναι δυνατόν να λέτε ότι δεν θα δωθεί ούτε μια θέση ;;;που τα ακούτε αυτά ;;;ή ότι έχουν κάνει λάθος με τη μοιρασιά των θέσεων ;;από που και ως που;;όλα σωστά είναι ..ηρεμήστε και τα ξαναλέμε Δευτέρα πρωί ..καλή επιτυχία σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Απλά η κόπωση της αναμονής και η έλλειψη ενημέρωσης αναπτύσσει σενάρια, ώστε να κατανοήσουμε τί γίνεται. Η Δευτέρα δεν είναι μακριά! καλή επιτυχία σε όλους!

      Διαγραφή
  9. Δεν μπορω να καταλαβω πως βγαινει αυτο τπ 7% αφου ακομα κι αν ηταν αδικο στις φετεινες εξετασεις το ποσοστο εισαγωγης των παλιων ηταν 9.5 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποσοι ηταν περυσι ξερει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. που το ξερουμε οτι τοσοι πηραν;; επισης, μεσα σε αυτους τους 684 περιλαμβανονται και τα ανευ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάνεις για ιατρική Γιάννενα ενδιαφέρεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω 19415 με το καινούριο. Έχω βάλει ιατρικη Αθηνών και θεσσαλονικησ πρώτα. Εσείς ποσα μορια; Παλιό ή καινούριο? Καλη σας επιτυχία

      Διαγραφή
    2. εγω ειμαι με παλαιο 19.453

      Διαγραφή
    3. 19453 με 10% ή ξαναέδωσες;

      Διαγραφή
    4. Ο.Κ Καλή Επιτυχία

      Διαγραφή
    5. Εγώ ενδιαφέρομαι για ιατρική Ιωάννινα

      Διαγραφή
    6. παλαιο /καινουργιο και ποσα μορια ?

      Διαγραφή
    7. Καινούριο και μόρια 16300

      Διαγραφή
  13. αν φετος εγρα ψα 16000 μορια του χρονου με το 10% ποσα μορια θα εχω ?16000χ10% και το αποτελεσμα επι την προσαυξηση?{πχ 8%}?η 16000χ18%?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν μια σχολη δεχεται 200 ατομα ,τα 20 θα μπουν με το 10%...οσο για τη μοριοδοτηση νομι8ζω πως τη κρατας...με λιγα λογια θα εχει 16000*8%

      Διαγραφή
  14. Τς τρελής γίνεται αυτά θα έπρεπε να βγαίναν πιο νωρίς να ξέρουν και τα παιδιά τι να κάνουν όχι μετά από τόσο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιας τρελής μωρε ..επειδή μερικοί δεν έχουν ιδέα για το πως λειτουργεί το σύστημα γίνεται της τρελής;κάτσε ψάξε όπως εγώ και άλλοι τι γίνεται με τους αθλητές ..τηλέφωνα υπάρχουν ..σαϊτ υπάρχουν ..φόρουμ υπάρχουν ..νομοι επίσης ..δεν λέω και ότι από τη μεριά τους τα υπουργεία είναι άψογα εννοείται πως κάνουν λάθη και δεν δείχνουν το ενδιαφέρον που θα έπρεπε αλλά αυτά είναι στη ζωή τι να κάνουμε ..νομίζετε ότι στις άλλες χώρες λειτουργούν τα πάντα σε απόλυτη ισορροπία ;;όχι βέβαια ..παντού υπάρχουν μαλακε@..

      Διαγραφή
    2. Ποιας τρελής μωρε ..επειδή μερικοί δεν έχουν ιδέα για το πως λειτουργεί το σύστημα γίνεται της τρελής;κάτσε ψάξε όπως εγώ και άλλοι τι γίνεται με τους αθλητές ..τηλέφωνα υπάρχουν ..σαϊτ υπάρχουν ..φόρουμ υπάρχουν ..νομοι επίσης ..δεν λέω και ότι από τη μεριά τους τα υπουργεία είναι άψογα εννοείται πως κάνουν λάθη και δεν δείχνουν το ενδιαφέρον που θα έπρεπε αλλά αυτά είναι στη ζωή τι να κάνουμε ..νομίζετε ότι στις άλλες χώρες λειτουργούν τα πάντα σε απόλυτη ισορροπία ;;όχι βέβαια ..παντού υπάρχουν μαλακε@..

      Διαγραφή
  15. Κανεις για μηχανολόγος ΕΜΠ Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιθυμεί κάποιος φυσικό Πάτρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν επιασες το 100% της βασης της σχολης εισαι μεσα, μην αγχωνεσαι καθολου.

      Διαγραφή
  17. νομικη πανελληνιες ποτε? το 2020?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τη Δευτέρα βγαίνουν τα αποτελέσματα ..το να κάθεται τώρα ο καθένας να ρωτάει και να λέει τι σχολή θέλει δεν έχει νόημα ..καθίστε χαλαρώστε μια μέρα έμεινε ουσιαστικά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελπίζω να μην κάνουν το τραγικό που κανανε και πέρυσι που βγάλανε τις βάσεις μια μέρα μετά τα αποτελέσματα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι σαν να μπορείς εσυ να δεις που μπήκες στο σαϊτ το γνωστό του υπουργείου αλλά να μην μπορείς να δεις τις βάσεις ..άμα γίνει και φέτος θα είναι ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε ενταξει το θέμα είναι τα αποτελέσματα και να δούμε π περάσαμε Οχι οι βάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνώ αλλά είναι αστείο να βγάζουν αποτελέσματα και βάσεις μετά από μια μέρα..ταυτόχρονα πρέπει να βγαίνουν ..ο άλλος μπορεί να θέλει να δει για ποσά μόρια έχασε τη σχολή ή για ποσά μπήκε ..δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά ..να δει άμα γέμισαν οι θέσεις κλπ...αργούν που αργούν όταν βγαίνουν να βγαίνουν σωστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημερα απο τις 6:30 πιανουν δουλεια στο υπουργειο οποτε οποιος μιλησει πρωτος ας μας ενημερωσει για το τι ωρα θα βγουν περιπου.Ευχαριστω και καλη τυχη σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα.Τώρα μίλησα με υπουργείο και μου είπαν με μια μικρή επιφύλαξη θα βγουν σήμερα τα αποτελέσματα μετά τις 12 το μεσημέρι αν όχι αύριο.Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμαρτον! Ας σοβαρευτούμε λιγάκι..απο μέρα σε μέρα...απο ωρα σε ωρα ...θεος ξέρει.
      Δεν καταλαβαίνουν την κρισιμότητα αυτών των αποτελεσμάτων για τους υποψήφιους κ τις οικογένειές τους ...Ας γίνει μια σοβαρή κ επίσημη ανακοίνωση για το πότε δύνανται να μας ενημερώσουν..! Ειναι ντροπη αυτό το μαρτύριο της σταγόνας που περνάμε εδώ κ 2.5 μηνες ..

      Διαγραφή
  25. Οι καινούριες βασεις θα συγκριθούν με την βαθμολογία μας χωρις το ποσο η μαζι ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τραγικοί μόνο αυτό έχω να πω παίζουν με την υπομονή μας
    Δεν εχω κοιμηθεί όλο το βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι απαράδεκτοι..εφόσον αργούν τόσο τουλάχιστον να ενημερώνουν με ακρίβεια το ποτέ θα βγουν ..η Πέμπτη έγινε Παρασκευή η Παρασκευή Δευτέρα και τώρα μου φαίνεται η Δευτέρα θα γίνει Τρίτη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παιδες, λετε να τα εχουν βγαλει και να μας βασανιζουν? Δεν το πιστευω . Αρα, καποιο προβλημα θα υπηρξε και καθυστερησαν. Οποτε, ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ καποιος τηλ, ας ζητησει επιτελους το ονομα του υπαλληλου πριν ρωτησει οτιδηποτε...Μονο ετσι απαντα υπευθυνα ο Ελληνας υπαλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ψυχραιμία, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλημέρα μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ούτε σήμερα την Πέμπτη με Παρασκευή τραγικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε γίνεται να λένε στους μίσους σήμερα και στους άλλους μίσους την Πέμπτη, κάτι πάει λάθος.

      Διαγραφή
  31. Ρε παιδιά συγγνώμη, αλλά τι εννοείται ότι βγαίνουν άλλες βάσεις; δε βγαίνουν κατευθείαν αποτελέσματα για το εάν είμαι μέσα στη σχολή με το ποσοστό που έχω πάρει από πανελλήνια νίκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε παιδια τι λετε; ξαναπηρα.... σημερα μου ειπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συγγνώμη πως είναι δυνατόν να παίρνετε κ σε άλλους να λένε σήμερα σε άλλους αύριο κ σε άλλους Πέμπτη ή Παρασκευή? Παιδιά δεν έχει λογική όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ τώρα πήρα και μου είπαν ότι ΜΠΟΡΕΙ και σήμερα αλλά δεν είναι σίγουρο και ότι και εκείνοι περιμένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αν δεν βγουν ως τη 1.30 ας ξανά δοκιμάσει κάποιος στο τηλ να δούμε τι θα του πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πηρα τώρα και μου ειπαν μπορει να βγουν σημερα αλλα δεν το γνωριζει σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γράψτε σε ποια τηλ παίρνετε γιατί μάλλον ο καθένας παίρνει σε διαφορετικό για αυτό υπάρχει αυτή η σύγχυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑΙΔΙΆ ΜΗΝ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΌΛΟΙ ΤΗΛΈΦΩΝΟ, ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΣΗΚΏΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παιδιά εμένα μου είπαν μόλις τώρα ότι μπορεί και σήμερα ΜΠΟΡΕΙ και σημερα..όταν ρώτησα για ώρα είπαν δεν γνωρίζουν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τα ποσοστα των θεσεων που βγηκαν αφορουν οσους ξαναεδωσαν πανελλαδικες σωστα; Για οσους κρατησανε βαθμολογιες και δηλωσαν 10% υπολογιζονται ως το 10% του 10% ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ονομα υπαλληλου! Με το που το σηκωνει λετε το δικο σας και μετα ζητατε το δικο του,...κι υστερα κανετε την ερωτηση. ( ειδαλλως μας τρολαρουν) Δε μπορει ο ενας να λεει σημερα κι ο αλλος Πεμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Υπολογίζεται ως το 10% του 3% που είναι μικρότερο της μονάδας - γιαυτο παίρνουν από ένα παιδί σε κάθε σχολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Υπολογίζεται ως το 10% του 3% που είναι μικρότερο της μονάδας - γιαυτο παίρνουν από ένα παιδί σε κάθε σχολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Υπολογίζεται ως το 10% του 3% που είναι μικρότερο της μονάδας - γιαυτο παίρνουν από ένα παιδί σε κάθε σχολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Υπολογίζεται ως το 10% του 3% που είναι μικρότερο της μονάδας - γιαυτο παίρνουν από ένα παιδί σε κάθε σχολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Παιδιά σήμερα υποτίθεται βγαίνουν αποτελέσματα αθλητών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Είναι κοροϊδία όλο αυτό έχουμε χάσει το μισό εξάμηνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είναι για φτύσιμο κυριολεκτικά ..έχουμε αγανακτήσει περιμένοντας τα αποτελέσματα ..άμα δεν βγουν σε μια ώρα θα πάρω τηλέφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Είναι για φτύσιμο κυριολεκτικά ..έχουμε αγανακτήσει περιμένοντας τα αποτελέσματα ..άμα δεν βγουν σε μια ώρα θα πάρω τηλέφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μόλις επικοινώνησα με το αρμόδιο μεχρι χθες γραφειο κ την κα.Χ.Δ. Η οποία μου είπε: θα βγουν σήμερα τα αποτελέσματα δηλ τα ονόματα των αθλητών που μπαίνουν στις σχολές...από την Δνση Μηχανογράφησης που έχει πια το σχετικό αρχείο...Καταβαλλεται από όλους μεγάλη προσπάθεια για να ανακοινωθούν ΣΗΜΕΡΑ το αργότερο έως το απόγευμα...στην σπάνια περίπτωση που κατι θα συμβεί θα ανακοινωθούν το αργότερο αύριο το πρωί...
    ΥΠΟΜΟΝΉ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΎΡΙΟ ΤΉΣ ΣΤΑΓΌΝΑΣ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΚΑΛΈΣ ΣΠΟΥΔΈΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που ξέρουμε ότι λέει αλήθεια αφού άλλοι είπαν για άλλες μέρες

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς! Ο καθενας λέει διαφορετικες μέρες
      Οπότε νομίζω ότι ούτε κ μεις ξέρουμε ποια μέρα να πιστέψουμε. Απλά θα μας τρώει διαρκώς το αγχος

      Διαγραφή
  51. Παιδιά ερώτηση SOS, εγώ αν μπω σε σχολή από μόρια αθλητισμού, δικαιούμαι κατ εξαιρεση μεταγγραφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι
      Τουλαχιστον εγω αυτο ξερω

      Διαγραφή
    2. Οχι ,δικαιουσαι αλλα η αποφαση μπορει να βγει και τον μαιο

      Διαγραφή
    3. Σε συνεχιση των ανωτερω το παιδι μου απορριφθηκε περυσι ομως οχι γιατι ηταν αθλητης
      Αυττη βεβαια κι αν ηταν σκοτεινη διαδικασια

      Διαγραφή
    4. δικαιουσαι κατ εξαίρεση μεταγραφή επειτα βεβαια από την αποδοχή της επιτροπής αναλόγως το πρόβλημα.

      Διαγραφή
  52. Παιδιά, συγγνώμη επειδή βρίσκομαι λίγο σε σκοτάδι, σήμερα δηλαδή τα αποτέλεσμα που θα βγουν θα λένε σε ποια σχολη περάσαμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν με το καλο ανακοινωθούν τα αποτελέσματα θα μπεις σε αυτό το σαϊτ https://results.it.minedu.gov.gr/ θα πληκτρολογήσεις τα στοιχεία σου και θα δεις αν έχεις μπει κάπου ..

      Διαγραφή
  53. Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω το ποσοστό 7,2% που αναφέρεται. Εγώ είμαι με 10%, έδωσα πέρσι πανελλήνιες και ενδιαφέρομαι για ΤΕΦΑ. Που με αγγίζει το 7,2%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην σε απασχολεί το 7,2 ..για εσένα που είσαι 10τοις εκατό δεν αλλάζει τίποτα ..το ότι άλλαξε το σύστημα και πλέον υπάρχει νέο και παλαιό δεν επηρεάζει τις θέσεις που θα δωθουν στο 10τοις εκατό ..πχ αν για μια σχολή δίνονται 300 θέσεις δεν θα πρέπει το υπουργείο να τις μοιράσει ;;μερικές θα πάνε στο νέο και μερικές στο παλαιό ..αυτό θα αποφασιστεί με βάση τα στατιστικά στοιχεία ..για το 10τοις εκατό όμως δεν αλλάζει τίποτα ..διότι οι θέσεις παραμένουν 300..άσχετα το πως μοιράστηκαν σε αυτούς που δώσανε φέτος ...το 10τοις εκατό του 300;;30..στην ειδική κατηγορία αθλητών δίνουν μοιράζουν το 3τοις εκατό των θέσεων ..αφού λοιπόν οι θέσεις για το 10τοις εκατό είναι 30 το 3τοις εκατό του 30 δεν είναι το 1;;εε επομένως μια θέση θα δωθεί για την συγκεκριμένη σχολή με το 10τοις εκατό και ειδική κατήγορια αθλητών ..παράδειγμα έδωσα με τους αριθμούς..δεν είναι παντού οι ίδιοι αριθμοί..

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Και επειδή φαίνεται να τα γνωρίζεις καλά διευκρίνισε μου αν μπορείς, πόσες θέσεις με 10% σαν αθλήτρια (πανελλήνιες το 2019) διεκδικώ στα ΤΕΦΑ ΣΕΡΡΩΝ που δέχονται 140 φοιτητές στη σχολή;

      Διαγραφή
    3. Ξέχασα να αναφέρω ότι στα ΤΕΦΑΑ το ποσοστό δεν είναι 3τοις εκατό αλλά 20.Επομενως 140 δια 10 =14 ..το 20τοις εκατό του 14=2,8 ..επομένως διεκδικείς ή 2 ή 3θέσεις ..κατά πάσα πιθανότητα 3.

      Διαγραφή
  54. Παιδιά ποιός ξέρει με σιγουριά πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανό να βγουν σήμερα ..δε μου είπαν ναι μ σίγουρα

      Διαγραφή
    2. Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα ..την Παρασκευή που μίλησα μου είπαν με σιγουριά σήμερα ..σήμερα όμως που πήρα μου είπαν «μπορεί και σήμερα «..όποτε θα δείξει ..στη χειρότερη θα βγουν αύριο ..

      Διαγραφή
    3. Αύριο δύσκολα..εκπαιδευτική εορτή.Να είναι ανοιχτό το υπουργείο και να λειτουργεί πληρως,ώστε να εκδοθούν αποτελέσματα...σήμερα λογικά,αλλιώς τεταρτη

      Διαγραφή
  55. Θα είναι απαράδεκτοι άμα δεν τα βγάλουν σήμερα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτιμώ θα τα βγάλουν σήμερα...Η πίεση και για αυτούς είναι μεγαλη και σίγουρα εκδηλώνεται και στο τηλέφωνο. Να έχει ο υπάλληλος ας πούμε τριακόσιες αναπάντητες κλήσεις δεν είναι ο,τι καλύτερο. Οπότε και αυτοί να ξεμπερδευουν θέλουν από τόση πιεση

      Διαγραφή
  56. Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν είναι αργία,δύσκολα θα λειτουργούν πλήρως παντως

      Διαγραφή
  57. Πήρε κανένας τώρα να ξέρουμε αν θα τα περιμένουμε σήμερα ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εγώ που προσπάθησα να πάρω είναι διαρκώς κατειλημμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εγώ μόλις πήρα τηλ και μου είπαν: δεν ξερω ή σήμερα ή το αργότερο αύριο έχω μαθει.
    Πήρα στο πρώτο τηλ της εγκυκλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μόλις μου είπαν είναι πιθανό σήμερα αλλιώς αύριο. Δεν είπαν τίποτα περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Έχουμε πάθει παράκρουση πόσα άτομα κάνοντας σκρολ, δηλαδη έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tip: πριν μπείτε στο συγκεκριμένο άρθρο, πατήστε κατευθείαν τον αριθμό των σχολίων (κάτω από την εικόνα). Θα σας πάει κατευθείαν στο τέλος. 😂

      Διαγραφή
  62. Να μην μπορούν να συννενοηθουν ?? Να βγάλουν μια ανακοίνωση για να ξέρουμε τι να κάνουμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μόνο εγώ την βρίσκω που έχουμε μαζευτεί όλα τα παιδάκια εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Με εχει πιάσει νευρικό από την αναμονη. Τζοιν μι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κεραμεως : η ανεπαρκέστερη υπουργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Δεν παίζει να ψήνονται να τα βγάλουν, πιο πιθανό να αράζουν με καφέ στο γραφείο είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ποια είναι η διαδικασία και αργεί τόσο πολύ;;μας έχουν βγάλει την Παναγία και στο τέλος θα μας πουν ότι αα τελικά όχι σήμερα αλλα αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μόνο εγώ πιστευω ότι θα φύγει ακλαυτο το 6μηνο; μας πιάνει και το ν+2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν θα φύγει όλο, αλλά θα χρωστάμε πολλά. Είναι τραγικοί ρε

      Διαγραφή
  70. egw wxou full agxos giati eimai mono 500 moria panw me 10% kai thelw na perasv psifiaka peiraia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. κανενα νεο από τελευταίο τηλεφώνημα υπάρχει, εγώ δεν μπορώ να πιάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δεν νομίζω να δέχονται πια τηλεφωνηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Εγώ που μίλησα στις 2 παρά μου είπανε δεν ξέρω η σήμερα η αύριο.
    Εγώ πήρα στο 1ο τηλ της εγκυκλίου ας δοκιμάσετε κ στα άλλα δύο να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ωραία περνάμε παιδιά γενικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Θέλει κάποιος νομική Αθήνας με νέο σύστημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Παιδιά εγώ είμαι από επαλ και είμαι οριακά για κτηνιατρική η εργοθεραπεία αλλά δεν ξέρω το που
    Είναι αδιανόητο να μην ξέρουμε που θα είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ρε είναι απαράδεκτοι ..δεν μας σκέφτονται καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Νιώθω ότι άμα δεν βγουν σημερα θα πεθανω περιμένοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. παιδοα κανεις που εχει ψηλα το χημικο απθ απο νεο συστημα;!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μόλις πήρα τηλ και μου είπαν ή σήμερα ή αύριο ..παίζουν με την υπομονή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αυτό το ή σήμερα ή αύριο το ακούμε απ' την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν γίνεται να μην δεν ξέρουν πότε θα τα αναρτήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Παίζουν μαζί μας οι γελοίοι ...δεν τους νοιάζει άμα θα σκοτωθούμε να βγάλουμε το πρώτο εξάμηνο ..κανένας σεβασμός ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Είναι πραγματικά α πα ρε δε κτοι, δεν τους νοιάζει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Και αυριο θα μας πουν οτι ειναι πολυτεχνειο, πως να τα βγαλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Παιδιά από Τετάρτη τα αποτελέσματα και αν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αν απαντουν μεχρι αυτην την ωρα σημαινει οτι θα βγουν σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τωρα μιλησα και μου ειπαν οτι θα βγουν αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυριο ειναι πολυτεχνειο, αυτο πρεπει να τους πουμε να δουμε τι θα πουν!

      Διαγραφή
  88. Το ωραριο ειναι 8.00_14.00
    Εκτος αν τα εχουν ετοιμα και αυριο δουλεψει μονο μονο το διαδικτυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Πάντα θα υπάρχει αύριο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Μου ειπε οτι αυριο το πρωι θα βγουν και αυτοι δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. η απαραδεκτοσυνη εχει χτυπησει κοκκινο. Η πεμπτη εγινε παρασκευη, η παρασκευη δευτερα και η δευτερα τριτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ρε παιδιά επειδή είναι ζώα ελάτε να βγάλουμε άκρη μόνοι μας να τελειώνουμε ..πείτε σχολές μόρια να ηρεμήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει λογική αυτο που λες γιατί δεν νομίζω ότι είναι όλοι οι αθλητές εδώ μεσα. Κ ουτε θα κερδίσεις κάτι. Γιατί αν ήταν όλοι θα το έβλεπες τόσο καιρό

      Διαγραφή
  93. Παιδιά μην στηριζόμαστε στο τι είπε ένας..μπορεί να βγουν και σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 2103442705 πάρτε εδώ και ρωτήστε ..και πείτε μας αμέσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αυτοί που λένε πάρτε εδώ κ ρωτήστε αμέσως γιατί δεν παίρνετε μόνοι σας? Όλοι λέτε αν πάρει κάποιος κ αν πάρει
    Ας πάρουμε όλοι δεν γίνεται να μιλάνε μόνο 10 άτομα. Όλοι καιγόμαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μίλησα πριν κανα δύωρο.Τα χαρτιά εφυγαν απο το υπουργειο και θα πηγαιναν στο μηχανογραφικο ώστε να περαστούν και να βγουν τα αποτελέσματα .Μου ειπαν οτι το πιο πιθανο ειναι σημερα το απογευμα η αλλιως αυριο το πρωι.Πάντως και περυσι βγηκαν στισ 7 το απόγευμα .Οπότε ας ελπίσουμε οτι σε λιγες ωρες θα γνωρίζουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα.αν είναι θέμα μηχανοργάνωσης,δε χρειάζονται άλλα τηλεφωνα.εκτος αν υπάρχει επικοινωνία με τη μηχανοργάνωση.σημερα θα βγουν αν βγαίνει σαν εργασία ως το βραδυ

      Διαγραφή
  97. το θέμα είναι ότι ή μιλάει ή δεν το σηκώνουν αν κάποιος πιάσει ας μας πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να μιλαει μπορει να σημαινει οτι παιρνουν κι αλλοι συγχρονως

      Διαγραφή
  98. Παιδιά ηρεμήστε ..αυτό το νούμερο δεν το σηκώνει ..αμφιβάλλω πολύ για το αν το άτομο που λέει ότι μίλησε και του είπαν ότι θα βγουν αύριο λέει αλήθεια ..καταρχάς δεν το σηκώνουν ..και δεύτερον εγώ είχα πάρει πριν λίγο σε άλλον βέβαια αριθμό και μου είπαν σήμερα ή αύριο ..πάντως για σήμερα ακουγοταν θετική ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Και τι ώρα βρε παιδιά θα Τα βγάλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. εχει μιλησει κανεις το τελευταιο μισαωρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Από την στιγμή π είπαν ότι τα χαρτιά έχουν φύγει και είναι θέμα αλλου γραφείου δεν μπορούν να γνωρίζουν
    Ίσως σήμερα ίσως αυτιο
    Δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Κ πέρα απ' αυτό εφόσον δεν ξέρουμε το τηλ εκείνου του γραφείου απλά περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Καλησπέρα για νομική Αθήνας κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Περισυ βγήκανε γύρω στις οχτώ φέτος θα δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή