Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Προκηρύξεις για την πρόσληψη 746 Συνοριακών Φυλάκων στην Ελληνική Αστυνομία - Λεπτομέρειες

Προχωρούν 800 προσλήψεις συνοριοφυλάκων – Newsbeast

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.


Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κυριολεκτικά ΠΑΣΟΚ.οι περισσότεροι υπουργοί και υφυπουργοί και γραμματείς στα υπουργεία προέρχονται από το σημιτικο ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή
  2. Να τις βάλετε στις πανελλήνιες αυτές τις προκηρύξεις για να είναι πιο αξιοκρατικό. Είναι δυνατόν να βγαίνουν προκηρύξεις εκτός πανελλαδικών για 746 άτομα την στιγμή που στο λιμενικό σώμα και στην πυροσβεστική παίρνουν κάτι περισσότερο από 100 εισακτέους μέσω πανελλαδικών, με αποτέλεσμα οι βάσεις να είναι στο Θεό; Ανεπίτρεπτο και μεγάλη κοροϊδία αυτό που γίνεται μόνο και μόνο για να βολευτούν κάποια συγκεκριμένα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Εμείς οι μαθητές προσπαθούμε χρόνια μέσω πανελληνίων για τις θέσεις που μας αναλογούν, δίνοντας δεύτερη και τρίτη φορά, με πολλούς από εμάς να μην τα καταφέρνουν. Αφού τα Σώματα έχουν τέτοια ζήτηση προσωπικού, ας προσλαμβάνουν τον αριθμό ατόμων που χρειάζεται μόνο μέσω πανελληνίων και όχι μέσω τυχαίων προκηρύξεων...

      Διαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς panelladikes24. να αναρτησετε τον πινακα των ικανων για αστυνομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσπαθούσα μέσω πανελληνιων να περάσω αστυνομία δύο χρόνια με φροντιστήρια και και χωρίς προσωπική ζωή και έρχονται και περνούν δήθεν συνοριοφυλακεσ στα νησιά μαθητές με το εννιά που δεν έχουν ανοίξει ποτέ βιβλίο και τους βάζουν κανονικά στα τμήματα ενώ υπάρχουν παιδιά από πανελλήνιες που περιμένουν χρόνια να έρθουν στον τόπο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή