Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Μαθηματικός 3.125 μόρια και Φυσικός με 5.800 μόρια - Πίνακες με τις ΒΑΣΕΙΣ 2020 για τα τμήματα Μαθηματικών και Φυσικής - Που οφείλονται οι χαμηλές βάσεις

Πανελλήνιες 2020: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις Βάσεις στα 4 πεδία -Ποιοι  είναι οι παράγοντες «κλειδιά» | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ | iefimerida.grΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Μετά την επεξεργασία των ΒΑΣΕΩΝ 2020 (ΗΜΕΡ. ΓΕΛ 90% - ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) προκύπτουν μερικά στοιχεία που μάλλον δεν είναι προς όφελος ούτε της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και ούτε και της κοινωνίας. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις ΒΑΣΕΙΣ 2020 η βάση στο τμήμα Μαθηματικών Σάμου ήταν 3.125 μόρια ενώ η αντίστοιχη στο τμήμα Φυσικής Καβάλας ήταν 5.800 μόρια.

Όλες οι εξελίξεις για τις ΒΑΣΕΙΣ 2020 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Δείτε στους πίνακες που ακολουθούν τις ΒΑΣΕΙΣ 2020 για τα τμήματα Μαθηματικών και Φυσικής.


Τι μπορεί να οδήγησε σε αυτές τις χαμηλές βάσεις;

- Η χαμηλή ζήτηση λόγω επαγγελματικής αποκατάστασης (κυρίως στην εκπαίδευση).

- Ο μεγάλος αριθμός εισακτέων μετά και την ίδρυση των νέων τμημάτων.

- Οι αλλαγές στο καθεστώς των μετεγγραφών φοιτητών.

- Οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων του 2ου επιστημονικού πεδίου ταυτόχρονα με τον πολύ μεγάλο αριθμό εισακτέων που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο πεδίο.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου