Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2021 - Αλλαγές στην κατάταξη των σχολών στα επιστημονικά πεδία - ΦΕΚ


ΦΕΚ Β΄ 3209/2020 - Υ.Α. Αριθμ. Φ.253/99129/Α5/24-7-2020 - Τροποποίηση της υπ΄ αρ. Φ.253/11812/Α5/2020 (Β΄ 345) υπουργικής απόφασης με θέμα: Κατάταξη των Σχολών, των Τμημάτων και των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων Τμημάτων στα Επιστημονικά Πεδία του άρθρου 4Α του ν. 4186/2013 (Α΄ 193), όπως αυτό προστέθηκε με την παρ. 5 του άρθρου 100 του ν. 4610/2019 (Α΄ 70)

Όλη η ενημέρωση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Πατήστε εδώ για να δείτε την αρχική απόφαση

Πατήστε εδώ για να δείτε την τροποποιητική απόφαση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


15 σχόλια:

  1. Έβαλαν λιμενικό και πυροσβεστική και στο 3ο πεδίο.Οι βάσεις τους του χρόνου θα πάνε... ειδικά η πυροσβεστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η αστυνομια θα ανέβει έτσι βέβαια...θα απορροφηθούν πανύψηλες βαθμολογίες σε αυτές τις σχολές (λιμενικο, πυροσβεστική). Αναπόφευκτα αυτό θα παρασύρει και τις αστυνομικές. Τα σώματα ασφαλείας από του χρόνου δεν θα πιάνονται. Όποιος μέτριος μαθητής πρόλαβε ήταν τυχερός μέχρι φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλέον όλοι από το 3ο πεδίο με τις βαθμαρες θα μπαίνουν. Σα να σου λένε κόψε το λαιμό σου να γίνεις καλός φυσική αλλιώς δεν περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θες να περάσεις στα ένστολα είσαι πια καταδικασμένος από 1ο και 4ο πεδίο. Ή πας θετική 2ο πεδίο να χεις όλες τις στρατιωτικές τουλάχιστον ή πας 3ο πεδίο υγείας να πιάσεις τα υψηλόβαθμα από δω και πέρα σώματα ασφαλείας. Πάλι καλά που δεν έβαλαν και την αστυνομια στο υγείας. Θα είχε εκτοξευτεί μαζί με την πυροσβεστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωρε τι εχει να γινει απο του χρονου...πιο πανω και απο ιατρικες νομικες θα πανε. Θα γραφεις 18.000 και θα αγχωνεσαι μηπως δε μπεις εστω στην πυροσβεστων ή τη λιμενοφυλακων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λιμενοφυλακας και πυροσβεστης με 18.000 . αχαχαχαχαχαχαχχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλός πυροσβέστης σχεδόν σίγουρα του χρόνου 17.800-18.000.Εδώ πέρυσι ήταν 17.300 φαντάσου τώρα που θα μπορούν να μπουν και από 3ο πεδίο.Καλά τα λέει ο ανώνυμος 6:39

      Διαγραφή
    2. Η μόνη ίσως λύση πλέον είναι να δώσουν περισσότερες θεσεις και σε λιμενικο πυροσβεστική αλλά χλωμό...

      Διαγραφή
    3. μπα, αυτό με τίποτα. Ξέχνα το...
      αφού βγαίνουν και προκηρύξεις κατά καιρούς. Πόσους παραπάνω να πάρουν πανελληνιες;

      Διαγραφή
    4. Ναι αυτο είπα και εγω χλωμό.. Πιο πιθανό είναι να μπούμε εκτός πανελληνιων

      Διαγραφή
  7. Κοίτα είναι αστείο και μόνο το γεγονός ότι δίνεις πανελλαδικές για να γίνεις αστυνομικος, πυροσβεστης, λιμενικος. Κανονικά θα έπρεπε να δίνεις ξεχωριστά μαθήματα σε ξεχωριστό πεδίο μόνο αυτές τις σχολές με πιο δύσκολα αγωνίσματα. Δηλαδή αν είσαι καλός στα αρχαία και στα μαθηματικά σημαίνει ότι θα γίνεις και καλός αστυνομικος ή πυροσβεστης; Αυτά είναι θέματα που θα έπρεπε κάπως να μας προβληματίσουν όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελάει ο κόσμος όλος και το σχέδιο πάει κατά γράμμα. Πλέον όσοι δεν πιάνουν ιατρική θα έχουν τους γονείς τους να λένε δεν πειράζει παιδί μου μπες σώματα ασφαλείας να έχεις τον μισθό σου και ξανά προσπάθησε του χρόνου. Και συ καημενουλη που παλεύεις για ένα τίμιο 15 16 τώρα καληνύχτα. Αυτό θέλουν πλέον να μπαίνουν λίγοι ώστε ακόμα και αυτοί που θέλουν να δώσουν πανελλήνιες να το ξέρουν ότι το παραμύθι έφτασε στο τέλος. Όλα πάνε βάση σχεδίου. Εύχομαι να βγω ψεύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πω. Όπως γράφει και ο φίλος παραπάνω τα ένστολα πρέπει να πάνε κανονικά σε ξεχωριστό πεδίο. Όχι να δηλώνεις ιατρικές, νομικές κλπ και αν δε περάσεις να μπαίνεις σώματα και στρατό. Το είχε πει νομίζω κάποτε ο Καμμένος αν δε κάνω λάθος?? Το μόνο σωστό που είχε πει.!!! Γι'αυτό τα παρατάνε τόσοι κάθε χρόνο. Δέκα φορές παίρνει κάθε χρόνο επιλαχόντες στην Ευελπίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά που δεν πετάξανε και την αστυνομια στο 3ο αν και τη ζητούσαν πολύ να μπει. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Από τη μια μέρα στην άλλη τους έχω ικανούς να την εντάξουν και αυτή μαζί με τα άλλα δύο σώματα στο υγείας.

      Διαγραφή