Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2020 - Ιατρικές & Οδοντιατρικές Σχολές - Μεγάλη πτώση - Τι είχε δημοσιεύσει το panelladikes24 στις 14/7

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Το panelladikes24 είχε δημοσιεύσει εκτιμήσεις στις 14/7 που αποτύπωναν τη μεγάλη πτώση και επιβεβαιώθηκαν σήμερα όταν άλλα μέσα (την εποχή εκείνη) έκαναν λόγο για άνοδο των βάσεων ή δεν έγραφαν τίποτα.

Το panelladikes24 σας παρουσιάζει στον πίνακα που ακολουθεί τις ΒΑΣΕΙΣ 2020 για τις Ιατρικές & Οδοντιατρικές Σχολές.

* Τα στοιχεία του πίνακα αφορούν την κατηγορία ΗΜΕΡ. ΓΕΛ 90% - ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.



















Υπενθυμίζεται ότι το panelladikes24 είχε ενημερώσει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη με σχετική ανάρτηση από τις 14/7 (δείτε εδώ), λίγο μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.  Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε εκτίμηση σύμφωνα με την οποία η βάση της Ιατρικής Αλεξανδρούπολης θα ήταν κάτω από τα 17.500 μόρια.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανάρτηση του panelladikes24 είχε δημοσιευτεί εν μέσω μεγάλης απογοήτευσης από τους υποψηφίους καθώς με τις χαμηλές βαθμολογίες τους δεν περίμεναν την εισαγωγή τους στις συγκεκριμένες σχολές παράλληλα με τις εκτιμήσεις της εποχής που έκαναν λόγο ακόμα και για άνοδο των βάσεων

Μέχρι τότε δεν είχε υπάρξει αντίστοιχη δημοσίευση με αυτές τις εκτιμήσεις




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου