Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ερώτηση στη Βουλή για την αντικατάσταση της Κοινωνιολογίας με τα Λατινικά στα εξεταζόμενα μαθήματα για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που προωθεί η κυβέρνηση

Θέματα και Λύσεις στα Λατινικά για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2017 ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Στο σ/ν του ΥΠΑΙΘ με τίτλο ''Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις'' το οποίο βρίσκεται σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση (μέχρι την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 και ώρα 08:00) και θα ψηφιστεί από τη Βουλή πιθανώς εντός Μαΐου υπάρχει διάταξη με την οποία αντικαθίσταται το μάθημα της Κοινωνιολογίας από τα Λατινικά στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού ''Ανθρωπιστικές Σπουδές'' για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το panelladikes24 είχε δημοσιεύσει σχετικές αναρτήσεις με αναλυτικές πληροφορίες και τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.



Πλέον, έχει κατατεθεί και σχετική ερώτηση στη Βουλή από τη βουλευτή του ΜέΡΑ25 κ. Αγγελική Αδαμοπούλου και αναμένεται η απάντηση από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΙΑΘ.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ερώτηση της κ. Αδαμοπούλου.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου