Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την εισαγωγή σπουδαστών στις Πυροσβεστικές Σχολές έτους 2020 - Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή

panelladikes24 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Τροποποίηση της ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι:

άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος 

ώστε οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση - υπεύθυνη δήλωση 

για συμμετοχή στο διαγωνισμό για την εισαγωγή φοιτητών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών στη Σχολή Πυροσβεστών, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Υπενθυμίζεται ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί από την Πέμπτη 28/05/2020 έως και την Πέμπτη 04/06/2020 (συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου)



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


9 σχόλια:

  1. πιστευετε πειραζει αν η διευθυνση στην αιτηση δηλωση μου για την πυροσβεστικη ειναι διαφορετικη απο αυτη στην αιτηση των πανελληνιων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν είμαι σίγουρος και εννοείται ότι θα ρωτήσεις. Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα απλά θα πρέπει να δώσεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην υπηρεσία πυροσβεστικής του τόπο κατοικίας σου. Εκτός αν είσαι κάτοικος συγκεκριμένων περιοχών που αναφέρονται στην προκήρυξη. Δλδ πανελλήνιες μπορείς να δώσεις όπου θέλεις αλλά τα δικαιολογητικά θα τα δώσεις στην υπηρεσία του τόπου κατοικίας που δήλωσες. Αλλά καλό είναι να ρωτήσεις εννοείται για σιγουριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 133 άτομα ανθυποπυραγοί και πυροσβέστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή αποφοίτους δν θα δώσουν σχεδον τπτ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε πυροσβεστικη με τις πορδες αυγα προσπαθεις να βαψεις ; 100 ατομα μονο και 1300 εθελοντες ; Επισης παταω το λινκ για την υποβολη αιτησης και μου βγαζει ολα αυτα που δεν με νοιαζουν και εκεινα που πρεπει να βγαλει δεν τα βγαζει . Ποιος μ******ς τα επιμελειται ολα αυτα ηθελα να ηξερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι αποφοιτοι ρε παιδια τι μορια εχετε με πανελληνιες απο 2019;

    ΑπάντησηΔιαγραφή