Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ - Υποψήφιοι Στρατιωτικών Σχολών 2020 - Δελτίο Υγειονοµικής Εξέτασης - Οι εξετάσεις - γνωματεύσεις πρέπει να γίνουν από τις 20/5 και μετά

Πανελλήνιες 2019 - Στρατιωτικές Σχολές: Ετσι κατανέμονται οι 819 ...Σύμφωνα με την προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2020

''οι εξετάσεις  - γνωµατεύσεις επισυνάπτονται στο Δελτίο Υγειονοµικής Εξέτασης (Υπόδειγµα «4» του Παραρτήµατος «Θ»), το οποίο ο υποψήφιος εκτυπώνει από το περιβάλλον της αίτησης υποψηφίου, είναι εσώκλειστες σε φάκελο (στο εξωτερικό του οποίου θα αναγράφεται το ονοµατεπώνυµο του υποψηφίου) και προσκοµίζονται από τον ίδιο τον/την υποψήφιο-α στον εξουσιοδοτηµένο εκπρόσωπο του Στρατιωτικού Νοσοκοµείου που είναι αρµόδιο για το εξεταστικό κέντρο κατά την πρώτη ηµέρα των Υγειονοµικών εξετάσεων. 

Οι εξετάσεις - γνωµατεύσεις µπορούν να διενεργηθούν σε Νοσηλευτικά ιδρύµατα Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Δ.Ι. ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας, µε την προϋπόθεση να έχουν γίνει από 20 Μαι 2020 και µεταγενέστερα και να έχουν ευκρινή ηµεροµηνία και σφραγίδα ιατρού. (ΠΡΟΣΟΧΗ: µη προσκόµιση ΟΛΩΝ των παραπάνω εξετάσεων κατά την πρώτη ηµέρα αποτελεί αιτία αποκλεισµού από τη συνέχεια των ΠΚΕ). 

Λοιπές, επιπλέον και επαναληπτικές εξετάσεις, κατά την κρίση της αρµόδιας υγειονοµικής επιτροπής, καθώς και οι µετρήσεις των σωµατοµετρικών στοιχείων γίνονται στο αρµόδιο ανά εξεταστικό κέντρο Στρατιωτικό Νοσοκοµείο''. 

Δείτε επίσης: Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2020

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου