Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των ΑΕΝ έως και την Κυριακή 31 Μαΐου 2020

panelladikes24 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Παρατείνεται η αναστολή ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

- Όλη η σημαντική ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) πρώτα στη σελίδα ΑΕΝ - Ενημέρωση -

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β΄ 1699/2020), παρατείνεται η αναστολή/απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας του συνόλου των Δημοσίων Σχολών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ, ΚΕΣΕΝ, ΣΣΠΜ, ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΟΙ) στο πλαίσιο εξακολούθησης λήψης προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 έως και την Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

Δείτε τις προηγούμενες αποφάσεις στους συνδέσμους που ακολουθούν





Δείτε εδώ όλα τα για τις ΑΕΝ καθώς και στη σελίδα ΑΕΝ - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Κύριε Προδρομε προφανώς αναφέρεστε για το παιδί σας στο σχόλιο που αναφέρεις μιλάει για το χειμερινό εξάμηνο αυτό γίνεται πάντα τον Φεβρουάριο και όχι τον Ιούλιο όπως αναφέρεστε αλλά όπως και να έχει το παιδί σας εφόσον έχει κάνει το πρώτο μπαλκόνι
    θα την βρει την άκρη ισχύει αυτό που σας είπα τα αεροδρόμια θα δουλεύουν τον Αύγουστο οπότε μέχρι το Φεβρουάριο που θα ξεκινήσει το εξάμηνο θα τα καταφέρει μην ανησυχείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή