Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Κατάταξη επιλαχόντων στην Πυροσβεστική Ακαδημία για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατάταξη επιλαχόντα στην Πυροσβεστική Ακαδημία για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018Το panelladikes24 μέσα από αυτή την ανάρτηση θα δημοσιεύσει τις ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για τις κατατάξεις επιλαχόντων σπουδαστών ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Σημειώνεται ότι οι ανακοινώσεις του panelladikes24 αποτελούν βοήθημα για τους υποψήφιους και δεν υποκαθιστούν την επίσημη ενημέρωση που μπορούν να έχουν οι ενδιαφερόμενοι από τις Σχολές.

τελευταία ενημέρωση 20/12/2017



Τι ορίζει η προκήρυξη για την κατάταξη επιλαχόντων

Αν μέσα στον πρώτο μήνα από την ημερομηνία κατάταξης κενωθούν, για οποιοδήποτε λόγο, θέσεις, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, μετά από πρόταση του Διοικητή της οικείας Σχολής, αποφασίζει την εισαγωγή ισάριθμων επιλαχόντων κατά σειρά επιτυχίας από την αντίστοιχη κατηγορία-ειδική κατηγορία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην προκήρυξη




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24


2 σχόλια:

  1. Στη σχολη πυροσβεστων γνωριζει κανενας να μου πει με σιγουρια μεχρι ποια ημερομηνια μπορουν να παρουν επιλαχοντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι 1 μήνα μετα την κατάταξη αν φύγει κάποιος γίνεται αντικατάσταση με επιλαχόντα.Νομιζω πως και η τελευταία θέση καλύφτηκε πάντως πριν λίγες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή