Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Χωρίς αποτελέσματα η δεύτερη παράσταση διαμαρτυρίας των φοιτητών για τις μετεγγραφές - Αναμονή για τη εξαγγελθείσα ρύθμιση

Αποτέλεσμα εικόνας για panelladikes24 πορεια των φοιτητών για τις μετεγγραφές - Αναμονή για τη ρύθμισηΠραγματοποιήθηκε χθες, η δεύτερη (και ίσως τελευταία) προγραμματισμένη διαδήλωση διαμαρτυρίας φοιτητών στο υπουργείο Παιδείας για τις Μετεγγραφές Φοιτητών έτους 2017.

Οι συγκεκριμένοι φοιτητές των οποίων δεν εγκρίθηκε η ένστασή τους για τις μετεγγραφές παρά τα πολλά μόρια που είχαν συγκεντρώσει από τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, αδυνατούν να σπουδάσουν στις περιοχές των σχολών τους.

Κατά τη χθεσινή παράσταση διαμαρτυρίας:

- Δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή φοιτητών και γονέων στη διαδήλωση (όπως και την πρώτη φορά) παρόλο που ήταν προγραμματισμένη μέρες πριν και αφορούσε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων.

- Έγινε συνάντηση με εκπροσώπους του υπουργείου χωρίς ωστόσο να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

- Πλέον, όλοι οι φοιτητές αναμένουν τις εξελίξεις σχετικά με τις εξαγγελίες του υπουργού Γαβρόγλου για τους φοιτητές με χαμηλά εισοδήματα και τις οικογένειες που συντηρούν περισσότερα από δύο σπίτια λόγω σπουδών των παιδιών τους.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει άμεσα για κάθε νέα εξέλιξη.

Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. https://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/147605/o-agonas-mas-efere-ta-prota-apotelesmata-synehizoyme-mehri-tin-teliki

    ΑπάντησηΔιαγραφή