Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής - Έως τις 04/01/2018 η υποβολή των σχολίων


Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει επίσης διατάξεις για την οργάνωση διετών προγραμμάτων σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης στα Α.Ε.Ι., τη σύσταση Επιτροπών Ηθικής της Έρευνας σε Α.Ε.Ι. και Ερευνητικά Κέντρα, ρυθμίσεις για την έρευνα και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σας καλεί να συμμετέχετε στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας στις σχετικές ρυθμίσεις.

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 09:00΄.

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με την σελίδα όπου διεξάγεται η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση.

Από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι στόχος του ΥΠΠΕΘ είναι το νομοσχέδιο να έχει ψηφιστεί εντός Ιανουαρίου και να ενταχθεί στο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου