Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Άρχισε η υποβολή δικαιολογητικών των επιτυχόντων μετεγγραφής με τη διαδικασία των ενστάσεων έτους 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Υποβολή δικαιολογητικών επιτυχόντων μετεγγραφής με τη διαδικασία των ενστάσεων έτους 2017Το panelladikes24 ενημερώνει ότι οι επιτυχόντες μετεγγραφής με τη διαδικασία των ενστάσεων ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, καλούνται από τις Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων ΑΕΙ υποδοχής προκειμένου να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Για τις προθεσμίες και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις Γραμματείες των Τμημάτων υποδοχής (ιστοσελίδα, τηλέφωνο). Σημειώνεται ότι εκκρεμούν ακόμα οι σχετικές ανακοινώσεις κάποιων Σχολών/Τμημάτων.

Σημαντικές παρατηρήσεις

- Οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων υποδοχής κατόπιν του ελέγχου των δικαιολογητικών, ενημερώνουν τον υποψήφιο σχετικά με την αποδοχή ή την απόρριψη της μετεγγραφής του. 

- Σε περίπτωση αποδοχής της μετεγγραφής του ο αιτών αιτείται τη διαγραφή του από τη Σχολή/Τμήμα προέλευσης και την ολοκλήρωση της εγγραφής του στο Τμήμα υποδοχής. 

- Οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές μπορούν να κάνουν χρήση των διατάξεων του άρθρου 35 του Ν. 4115/13 (Α΄ 24) που αφορούν στην αναγνώριση μαθημάτων.

Δείτε επίσης:






Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου