Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις για τις Μετεγγραφές Σπουδαστών ΑΕΝ - Πίνακες

Αποτέλεσμα εικόνας για μετεγγραφες σπουδαστών/στριών ΑΕΝ (Πλοιάρχων & Μηχανικών) Ακαδημαϊκού έτους 2017-2018Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και ικανοποίησε φέτος όλα τα αιτήματα μετεγγραφών που είχαν υποβάλει οι νεοεισαχθέντες και οι επαναφοιτούντες Α’ εξαμήνου σπουδαστές και σπουδάστριες των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, για το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018. Η πλειοψηφία των αιτημάτων αφορούσε οικογενειακούς, οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους. 

Ο Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής έλαβε υπ’ όψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα, την οικονομία πόρων του Κεφαλαίου Ναυτικής Εκπαίδευσης, λόγω μεταφοράς σπουδαστών στην εξωτερική φοίτηση, αλλά και την ανάγκη να παραμείνουν όλοι οι σπουδαστές στη Ναυτική Εκπαίδευση. 

Κατόπιν αυτών, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνει ότι υλοποιήθηκαν συνολικά 314 μετεγγραφές σπουδαστών (169 πλοίαρχοι - 145 μηχανικοί).




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου