Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Μεταδοτικά Νοσήματα - Οδηγίες Διαχείρισης Πρωτοετών Μαθητών/τριων/Σπουδαστών/τριών κατά την Είσοδό τους στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ)























Σας ενημερώνουμε, ενόψει της κατάταξης των επιτυχόντων πρωτοετών σπουδαστών/τριών στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) ότι οι προς κατάταξη επιτυχόντες οφείλουν να υποβληθούν με μέριμνά τους σε Rapid Test για ανίχνευση κορωνοϊου 
COVID-19 τις τελευταίες 48 ώρες πριν την παρουσίασή τους στην Σχολή και να προσκομίσουν τη σχετική βεβαίωση κατά τη διαδικασία της κατάταξης.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.


 Σε περίπτωση θετικού Rapid COVID-19 Test, οφείλουν να ενημερώσουν την Σχολή προκειμένου η παρουσιάσή τους να λάβει χώρα με την αρνητικοποίηση του test και όχι την προκαθορισμένη ημερομηνία κατάταξης (04 Σεπ 24).

Σε περίπτωση τυχόν στενής επαφής με άτομο με επιβεβαιωμένη λοίμωξη COVID-19 τις τελευταίες δέκα (10) ημέρες πριν την κατάταξη, επαγρυπνούν για τυχόν εμφάνιση συμπτωμάτων λοίμωξης ανώτερου αναπνευστικού, προς ενημέρωση της οικείας υγειονομικής υπηρεσίας.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου