Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Χρυσοχοΐδης: Ανοίγει ξανά η Αστυνομική Σχολή Ξάνθης με 150 σπουδαστές από τη φετινή χρονιά























Την επαναλειτουργία της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης ανακοίνωσε επισήμως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή την Τετάρτη (07/08).

Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

Ο Υπουργός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Σχολής και επιθεώρησε τις εργασίες που εκτελούνται εκεί, ενώ στη συνέχεια έκανε δηλώσεις παρουσία του Βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη και του Δημάρχου Ξάνθης, Στράτου Κοντού.

«Η Αστυνομική Σχολή ξαναλειτουργεί. Είμαστε εδώ σήμερα και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι μετά τις 30 Σεπτεμβρίου αυτό εδώ το κτίριο, αυτή η υποδομή, θα ξεκινήσει να λειτουργεί με 150 σπουδαστές» ανέφερε ο Υπουργός, εξηγώντας πως μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και οι κτιριακές υποδομές θα είναι σε θέση να υποδεχθούν τους σπουδαστές.

«Είναι μια δέσμευση αυτή του Πρωθυπουργού και μια υποχρέωσή μας απέναντι στην κοινωνία της Ξάνθης που υλοποιείται» τόνισε ο ίδιος, για την επαναλειτουργία της Σχολής η οποία εδώ και περίπου μια δεκαετία έχει κατεβάσει ρολά και παρά τις υποσχέσεις ανά διαστήματα παρέμενε κλειστή.

«Αυτή είναι μόνη η αρχή. Θα συνεχίσουμε με τον εξωραϊσμό και την επισκευή και των υπόλοιπων εγκαταστάσεων του χώρου, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τους σπουδαστές» συμπλήρωσε ο Υπουργός, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις μεταναστευτικές ροές αλλά και τη συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας. «Σε λίγες εβδομάδες σε αυτό τον χώρο θα υπάρχει η χαρά των νέων ανθρώπων που θα μπουν στην Αστυνομική Ακαδημία. Χαρά για τους κατοίκους της Ξάνθης για την ανάπτυξη, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε αυτή την όμορφη πόλη» σημείωσε λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια: