Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025 - Μείωση του συντελεστή Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) σε πέντε (5) Στρατιωτικές Σχολές - Ποιος ο συντελεστής ΕΒΕ για το Τμήμα Πληροφορικής ΣΣΑΣ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σε μείωση (κατά 0,1) του συντελεστή Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) προχώρησαν πέντε (5) Στρατιωτικές Σχολές με στόχο τη μείωση των κενών θέσεων που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια. Οι αλλαγές θα έχουν ισχύ από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.














Επίσης, ο συντελεστής Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) για το Τμήμα Πληροφορικής (ΣΣΑΣ) θα είναι 1,20 (δηλ. ο μέγιστος δυνατός).

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


6 σχόλια:

  1. Κάντε και φυσικό. ΣΣΑΣειναι πολύ καλή σχολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι κενά θα έχει η ευελπιδων πρέπει να γίνει 0.80 ο συντελεστής. Επίσης και η ικαρων πρέπει να το μειώσει μην πάθει πάλι το ίδιο κάζο να έχει κενές θέσεις στους ιπτάμενους και φέτος. Δεν είναι υποτιμητικό να βάλεις συντελεστή 0.80. Το έχουν βάλει και ιατρικές σχολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι αυτοί που παίρνουν αυτές τις γελοίες αποφάσεις για το μέλλον των παιδιών έχουν ξεχάσει ότι κάποτε ήταν και αυτοί μαθητές?Τόσο ανόητοι είναι που έχουν απαξιώσει τα σώματα ασφαλείας και στρατού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυξήστε το ποσοστό των εισακτέων από τα ΕΠΑΛ από 8% σε 20% αν θέλετε να δείτε προκοπή. Υπάρχουν εκεί παιδιά που το θέλουν πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις κάνει μάθημα σε ΕΠΑΛ να δεις τι ωραία που είναι;
      Ο τοίχος πιο πολλά καταλαβαίνει.

      Διαγραφή
    2. 19.560 ο πρωτος ΣΜΥΑ. Εσυ πόσα έγραψες ειπαμε?

      Διαγραφή