Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 - Υποβολή δήλωσης αποποίησης μετεγγραφής για τα αδέλφια φοιτητές - Προθεσμία

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 - Υποβολή δήλωσης αποποίησης μετεγγραφής για τα αδέλφια φοιτητές - ΠροθεσμίαΣύμφωνα με δελτίο τύπου του ΥΠΠΕΘ σχετικά με τους αδελφούς φοιτητές που δεν υπέβαλλαν δήλωση αποποίησης μετεγγραφής σας ενημερώνουμε ότι:

- μπορούν να προβούν σε υποβολή δήλωσης αποποίησης μετεγγραφής κατά το διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2018 έως 8 Νοεμβρίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer3.it.minedu.gov.gr ή μέσω της κεντρικής σελίδας των μετεγγραφών https://transfer.it.minedu.gov.gr, επιλέγοντας τη διαδικασία μετεγγραφών αδελφών προπτυχιακών φοιτητών,

- το Πληροφοριακό Σύστημα των μετεγγραφών αδελφών φοιτητών δεν θα είναι διαθέσιμο για υποβολή νέων αιτήσεων μετεγγραφής.

Δείτε επίσης: 



Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις εξελίξεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητών



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Mήπως αυτό σημαίνει ότι δεν θα βγούν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών μέχρι να ολοκληρωθεί και η προθεσμία για τα αδέλφια δηλαδή στις 8 Νοεμβρίου; Γιατί δεν το ξεκαθαρίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν και παιδιά που δεν ανήκουν στην κατηγορία με τα αδέρφια και περιμένουν την μετεγγραφή. Ο καιρός περνάει και χάνουμε τα μαθήματα μας, πρέπει να μάθουμε τι θα γίνει κι με εμάς, περιμένουμε καθημερινά τα αποτελέσματα , έχουμε χάσει ήδη αρκετά μαθήματα κι όσο το καθυστερειτε θα χάνουμε κι άλλα. Σας παρακαλώ πολύ λίγο πιο σύντομα μην πάμε για σπουδές την επόμενη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή