Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Aποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων περιοχών της Δυτικής Αττικής και της Κω που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

rsz kapodistriako1 thumb large 1 thumb largeΑπό το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ελέγχου και επιλογής για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδ. έτος 2018-2019 των υποψηφίων περιοχών της Δυτικής Αττικής και της Κω που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Οι υποψήφιοι αυτοί από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα μπορούν να βρίσκουν το Τμήμα/Σχολή επιτυχίας τους στην ιστοσελίδα


πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η εγγραφή αυτών των επιτυχόντων θα γίνει από Πέμπτη 11-10-2018 μέχρι και Τετάρτη 17-10-2018

Οι επιτυχόντες για την εγγραφή και την ταυτοποίηση θα απευθύνονται κατευθείαν στα Τμήματα/Σχολές επιτυχίας, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και όσα τυχόν συμπληρωματικά δικαιολογητικά ζητήσουν οι Γραμματείες των Τμημάτων/Σχολών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου