Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ένα βήμα πιο κοντά στην λειτουργία της Σχολής Πλοιάρχων της ΑΕΝ Καλύμνου - Προκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτικών

Αποτέλεσμα εικόνας για λειτουργία της Σχολής Πλοιάρχων της ΑΕΝ Καλύμνου - Προκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτικώνΔημοσίευση Προκήρυξης Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου - Σχολή Πλοιάρχων

Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου - Σχολή Πλοιάρχων προκειμένου να καλύψει παροδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διδακτικού έτους 2018-2019 (χειμερινό εξάμηνο), προκηρύσσει την πρόσληψη έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 2638/1998 (ΦΕΚ 204 Α΄ ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και κατόπιν της αριθμ. πρωτ. 2904.4/79677/2018/26-10-2018 Απόφασης ΥNANΠ/ΔΔΥ 4, όπως τροποποιήθηκε με την αριθμ. πρωτ. 2904.4/79968/2018/29-10-2018 ομοία Απόφαση ως κατωτέρω, ανά ειδικότητα και ανώτατο αριθμό ο οποίος τελικά θα διαμορφωθεί λαμβανομένου υπόψιν του αριθμού των σπουδαστών που θα φοιτήσουν.


Δείτε επίσης: 







Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στις ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Με ρωτούν πολλοί πως γίνεται να χρειάζεται διαφορετικό πλήθος εισαγομένων, για να μπορέσουν να εισαχθούν υποψήφιοι που έχουν την ίδια σχεδόν σειρά κατάταξης.
    Αυτό οφείλεται στα διαφορετικά ποσοστά εισαγωγής που ισχύουν μεταξύ των Λυκείων της Β'κατηγορίας.
    Με τις αλλαγές που έγιναν φέτος, τα Ναυτικά Λύκεια είναι περισσότερο ευνοημένα αφού το 52% των συμπληρωματικών θα προέρχεται από Ναυτικά Λύκεια.
    Σε δύσκολη θέση θα βρεθούν οι υποψήφιοι των ειδικών κατηγοριών, που θα πρέπει να έχουν αρκετά μόρια για να μπορέσουν να εισαχθούν με τη γενική κατάταξη, διότι μόνο με τα κριτήρια της ειδικής κατηγορίας στην οποία ανήκουν, δύσκολα θα τα καταφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά πότε θα βγουν οι συμπληρωματικοι; αν έχει μιλήσει κανείς με υπουργείο ας πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο αναρωτιεμαι και εγω αν καποιος ξερει ας μας πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή