Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ορκωμοσία νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας εκπαιδευτικού έτους 2018-2019

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Σήμερα, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά, η ορκωμοσία των νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών για το εκπαιδευτικό έτος 2018-2019

Συνολικά παρουσιάστηκαν για φοίτηση 104 Δόκιμοι Πυροσβέστες και 18 Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί, προερχόμενοι από ιδιώτες, που εισήχθησαν στο Πυροσβεστικό Σώμα με το σύστημα των πανελλήνιων εξετάσεων, καθώς και έξι Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί που προέρχονται από το Πυροσβεστικό Σώμα.

O Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, προέβη αρχικά στην ορκωμοσία τους και στη συνέχεια τους καλωσόρισε στις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος. Μεταξύ άλλων, τόνισε τη σημασία που έχει η εισαγωγή για 3η χρονιά υποψηφίων μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων και τους ζήτησε να επιδείξουν ζήλο και ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, ώστε αποφοιτώντας να μπορέσουν να εκτελέσουν με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια τα καθήκοντά τους, προάγοντας το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος. 

Οι νέοι Δόκιμοι που προέρχονται από ιδιώτες, μετέβησαν στα Κέντρα Εκπαίδευσης Θήβας και Αυλώνα του Στρατού Ξηράς, προκειμένου να περάσουν τη βασική στρατιωτική εκπαίδευση καθώς και εκπαίδευση μηχανοδήγησης, διάρκειας δέκα εβδομάδων. 

Στη τελετή παρευρέθησαν συγγενείς των Δοκίμων, οι οποίοι παρακολούθησαν τη διαδικασία κατάταξης και ορκωμοσίας και ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τη διαβίωση των νεοεισαχθέντων.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


4 σχόλια:

  1. δεν υπαρχουν επιλαχοντες σωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή








  2. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΩ..
    ΠΕΡΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΗΝ ΑΥΛΩΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή