Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) - Υποβολή αιτήσεων για προγράμματα σπουδών με έναρξη το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, προσφέρει 3 Προπτυχιακά, 1 Ειδικό και 35 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, από την 15η Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11.59 προ μεσημβρίας, ενώ το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την κάλυψη των προσφερόμενων θέσεων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 04ης Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11.59 προ μεσημβρίας.

Για την εισαγωγή των φοιτητών/τριών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βασιζόμενη στον χρόνο υποβολής της αίτησης. Στην επιλογή των φοιτητών/τριών θα προηγηθούν όσοι/όσες έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Μετά τον έλεγχο των αιτήσεων θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαχθέντων και των απορριφθέντων ανά Πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την 31η Ιανουαρίου 2024.

1. Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

2. Για να ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά εγγραφής πατήστε εδώ.

3. Για να ενημερωθείτε για τους τρόπους καταβολής της οικονομικής συμμετοχής πατήστε εδώ.

4. Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ.

Ιδιαίτερα για τα Προγράμματα Σπουδών με άμεση κάλυψη των προσφερόμενων θέσεων, πχ. ΕΑΓ και ΕΑΨ, συνίσταται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής σε μορφή pdf (και jpeg για το αρχείο φωτογραφίας), που περιλαμβάνονται στον παραπάνω σύνδεσμο, πριν την έναρξη της περιόδου αιτήσεων, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος υποβολής της αίτησης.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την εισαγωγή φοιτητών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Παράταση περιόδου υποβολής αιτήσεων εγγραφής στα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ με έναρξη το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

    https://panelladikes24.blogspot.com/2024/01/2023-2024.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή