Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Δυνατότητα μετεγγραφής για τους φοιτητές του μοιραίου τρένου στα Τέμπη

























Τη δυνατότητα να πάρουν μετεγγραφή δίνει το Υπουργείο Παιδείας στους φοιτητές που ταξίδευαν με το μοιραίο τρένο στα Τέμπη

Για τις Μετεγγραφές Φοιτητών θα έχετε πλήρη ενημέρωση και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.

Ο Υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, ο οποίος επισκέφθηκε φοιτητές στα νοσοκομεία Λάρισας, συνομίλησε μαζί τους και τους εξήγησε ότι θα έχουν τη δυνατότητα μετεγγραφών, εάν βέβαια το επιθυμούν.

Όπως τόνισε ο κ. Συρίγος στην Απογευματινή οι φοιτητές που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Λάρισας ή αυτοί που τους παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες, δικαιούνται εκ του νόμου μετεγγραφή στον τόπο κατοικίας τους ή στο πλησιέστερο πανεπιστήμιο. Όπως εξήγησε ο αρμόδιος για τα Πανεπιστήμια υφυπουργός, προϋπόθεση είναι να το επιθυμεί ο φοιτητής και να ζητήσει ο ίδιος τη μετεγγραφή. Κατά την επίσκεψη του στα νοσοκομεία στη Λάρισα ο κ. Συρίγος ρωτήθηκε πολλάκις από φοιτητές αλλά και από τους γονείς τους για αυτή τη δυνατότητα μετεγγραφής.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Σιδηροδρομικό δυστύχημα Τεμπών - 11 μέτρα στήριξης και αρωγής συγγενών θυμάτων, τραυματιών και επιβαινόντων

    Μέτρα για μετεγγραφές, στέγαση και στέγαση φοιτητών - Επιπλέον μοριοδότηση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

    https://panelladikes24.blogspot.com/2023/03/11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή