Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ - Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις Πυροσβεστικές Σχολές έτους 2023

























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος λήγουν οι προθεσμίες για την υποβολή των αιτήσεων και των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό εισαγωγής των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα,

- η ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος θα γίνεται έως και την Δευτέρα 20-03-2023.

- μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης, η υποβολή όλων των δικαιολογητικών θα διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά, με σάρωση αποκλειστικά σε μορφή PDF και αποστολή τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dikaiol@psnet.gr έως και Τρίτη 21/03/2023.

Δείτε την προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες στο σύνδεσμο που ακολουθεί.




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου