Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Σχολές Λιμενικού Σώματος - Πίνακας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) & Πρόγραμμα Π.Κ.Ε. έτους 2023






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ανακοινώνεται ότι, εκδόθηκε ο Πίνακας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε και το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων στο οποίο αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές. Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι υποψήφιοι/ες να μελετήσουν ενδελεχώς τις παρεχόμενες Οδηγίες διεξαγωγής των Π.Κ.Ε.

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να αποστέλλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): ikanoipke2023@hcg.gr τις Βεβαιώσεις Ικανότητας (Καταλληλότητας) στις ΠΚΕ που θα λάβουν κατά περίπτωση, είτε από τα Εξεταστικά Κέντρα των Στρατιωτικών Σχολών ΣΣΕ - ΣΝΔ - ΔΑΕ - ΣΣΑΣ - ΣΜΥ, είτε από την Ελληνική Αστυνομία, είτε από το Πυροσβεστικό Σώμα, προκειμένου να θεωρηθούν αυτοδικαίως ικανοί/ες και για τις Σχολές του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (ήτοι δίχως να προσέλθουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.).





Πατήστε στους συνδέσμους που ακολουθούν για να δείτε την προκήρυξη και τον αριθμό των εισακτέων έτους 2023.



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου