Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Αλλαγή της απόφασης για τη λήξη των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια - ΦΕΚ

Με απόφαση που υπέγραψε η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ έγινε τροποποίηση της υπό στοιχεία 79942/ΓΔ4/21-5-2019 υπουργικής απόφασης «Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» (ΦΕΚ Β΄ 2005).

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Με την τροποποιητική απόφαση τα μαθήματα στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης λήγουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου αντί του τελευταίου δεκαημέρου του Μαΐου που όριζε η προηγούμενη απόφαση.

Πατήστε εδώ για να δείτε το ΦΕΚ Β΄ 2008/2023 με την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των εκλογών της 21ης Μαΐου πρέπει να αναπροσαρμοστεί ο προγραμματισμός του ΥΠΑΘ σχετικά με τη λήξη των μαθημάτων στα Λύκεια που είχε οριστεί για τις 19 Μαΐου αφού τη συγκεκριμένη μέρα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Όμως, για τα Γυμνάσια δεν αναμένεται να επηρεαστεί η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων αφού έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου.

Πλέον, αναμένεται η απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με τον καθορισμό των νέων ημερομηνιών λήξης των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια για σχολικό έτος 2022-2023.

Το panelladikes24 είχε δημοσιεύσει σχετική ανάρτηση άμεσα μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών.

Δείτε παρακάτω όλες τις αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά τις εκλογές και τη λειτουργία των σχολείων και τη διεξαγωγή των εξετάσεων.








Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου