Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Μειωμένος κατά 34% ο αριθμός εισακτέων στις Σχολές Λιμενικού Σώματος - ΦΕΚ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η ΚΥΑ καθορισμού του αριθμού εισαγομένων ιδιωτών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

Σύμφωνα με την απόφαση,

- o αριθμός των ιδιωτών υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. ανέρχεται σε είκοσι τέσσερις (24) ενώ πέρσι ήταν είκοσι επτά (27),

- o αριθμός των ιδιωτών υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ανέρχεται σε εξήντα (60) ενώ πέρσι ήταν εκατό (100).

Από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει ότι ο αριθμός των εισακτέων στις Σχολές Λιμενικού Σώματος κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα είναι μειωμένος κατά 34%.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο: