Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Πυροσβεστικές Σχολές 2023 - Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων - Ενημέρωση για τους υποψηφίους






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση - υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα https://atomika.fireservice.gr/web/apps/national-exams-v2 από σήμερα, Δευτέρα 13/03/2023, έως και τη Δευτέρα 20/03/2023.

Επίσης, γνωστοποιούνται στους υποψηφίους τα εξής:

1. Οι ώρες επικοινωνίας του κοινού με την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού στα τηλέφωνα: 2132157895-7896-7897-7898 ορίζονται σε Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 - 14:00.

2. Οι βεβαιώσεις ικανότητας που παραλαμβάνουν οι υποψήφιοι από άλλες αρχές (ανεξαρτήτως της προθεσμίας και του τόπου παράδοσης που αναγράφονται σε αυτές) παραδίδονται αυτοπροσώπως στην αρμόδια Επιτροπή του Πυροσβεστικού Σώματος την ημερομηνία που θα κληθούν να υποβληθούν στο άθλημα μεταφοράς αλτήρων, όπως ορίζεται στην παρ. 6βγ του Κεφαλαίου Ε της ανωτέρω προκήρυξης.

Δείτε την προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες στο σύνδεσμο που ακολουθεί.



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο: