Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Μητσοτάκης: Έχει βάση η μεταφορά του Τμήματος Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου στην Αλεξανδρούπολη

























Τέλος στις ελπίδες όσων ζητούσαν στήριξη και παραμονή του Τμήματος Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο φαίνεται να βάζει η απάντηση του Πρωθυπουργού στην συνέντευξη τύπου κατά την περιοδεία του στη Θράκη, όπου μίλησε ξεκάθαρα για μεταφορά της σχολής στην Αλεξανδρούπολη.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την Νοσηλευτική Διδυμοτείχου που φιλοξενεί φέτος μόλις 9 νέους φοιτητές και για τα σχέδια της κυβέρνησης για την σχολή, ο πρωθυπουργός απάντησε: “που πρέπει να βρίσκεται η Νοσηλευτική Σχολή είναι ένα αντικείμενο συζήτησης και ακούω τις απόψεις αυτές που λένε ότι θα έχει λογική, από τη στιγμή που μπορούμε να ενισχύσουμε το Διδυμότειχο με άλλα τμήματα, η Νοσηλευτική ενδεχομένως να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη για να είναι κοντά στο ίδιο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Είναι μία άποψη που νομίζω ότι έχει μία βάση“. 

Με αυτή την δήλωση φαίνεται πως η Κυβέρνηση ξεκάθαρα παίρνει θέση υπέρ της μεταφοράς της Νοσηλευτικής Σχολής στην Αλεξανδρούπολη, ένα ενδεχόμενο που τα τελευταία χρόνια και όσο πληθαίνουν τα προβλήματα της σχολής γίνεται ολοένα και πιο πιθανό, με σχετικές κινήσεις να έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν αλλά και αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία. 

Δείτε επίσης:




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου