Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

«Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο» - Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων με το Πανεπιστήμιο Πατρών






















Το Πανεπιστήμιο Πατρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι επανεκκινεί τη δράση «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών» με τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο»
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές μας, να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και την ευαισθητοποίησή τους στο χώρο της έρευνας. Ταυτόχρονα, στόχος αυτής της ενέργειας είναι η επαφή και η γνωστοποίηση του έργου και των δραστηριοτήτων του Ιδρύματός μας στο κοινωνικό σύνολο.

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, προσκαλούμε και φέτος εκπαιδευτικούς και μαθητές της Περιφέρειας να επισκεφθούν τις Ακαδημαϊκές μονάδες του Πανεπιστημίου Πατρών από τις 20 Μαρτίου έως τις 18 Απριλίου 2022.

Επισημαίνουμε ότι, για τη διασφάλιση της υγείας όλων, είναι απαραίτητη η τήρηση του προβλεπόμενου υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών https://www.upatras.gr/stay-tuned/ta-scholeia-pigainoun-panepistimio/ και να επικοινωνούν με το Τμήμα Προπτυχιακών Σπουδών της Δ/νσης Εκπαίδευσης και Έρευνας (τηλ: 2610 96 90 45, email: dee@upatras.gr.

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου