Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Τέσσερα (4) χρόνια λειτουργίας - Γράφημα - Βίντεο





















































Αυτόν τον μήνα
συμπληρώνονται 4 χρόνια από την λειτουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Καθηγητής κ. Παναγιώτης Καλδής με επιστολή του για την συμπλήρωση των τεσσάρων χρόνων μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Μέσα στα πρώτα χρόνια λειτουργίας ήδη έχουμε καταφέρει η εικόνα και το περιεχόμενο του Πανεπιστημίου να εδραιώνονται σε ποιοτική και συμπεριληπτική εκπαίδευση και έρευνα, παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, εξωστρέφεια, ψηφιακό μετασχηματισμό και περιβαλλοντική ηθική. Με ανθρωποκεντρική διακυβέρνηση και ομαδικότητα ενδυναμώνουμε συστηματικά την ακαδημαϊκή μας ανάπτυξη με τα προβλεπόμενα διεθνή πρότυπα. 

Επενδύουμε στους ανθρώπους, στον εκσυγχρονισμό των υποδομών και σε νέα κτιριακά συγκροτήματα για πολυδύναμο και διεπιστημονικό έργο, που να μπορεί να ανταποκρίνεται στις νέες σύνθετες ανάγκες. Αποτελούμε το πρώτο «πράσινο» Πανεπιστήμιο στην Αττική και δεσμευόμαστε για οικολογική λειτουργία με πολιτική μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.“


Με ένα εκτενές τηλεοπτικό ρεπορτάζ το ΑΠΕ - ΜΠΕ αναφέρεται στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του ΠΑΔΑ που απαριθμεί 27 τμήματα κατανεμημένα σε έξι σχολές, τονίζοντας τον μεγάλο αριθμό των φοιτητών και των υποψηφίων διδακτόρων, τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά και τον οικολογικό χαρακτήρα του Ιδρύματος.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου