Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Νέο προπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Ενημερωτική εκδήλωση






















Το Πανεπιστήμιο Πατρών θα ενεργοποιήσει από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά το Προπτυχιακό Πρόγραμμα «Αειφορική Γεωργία» στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Στο πλαίσιο της παραπάνω εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας, θα πραγματοποιήσει Εσπερίδα με στόχο την ενημέρωση σε θέματα γεωργίας, καθώς και στη συμβολή των νέων αποφοίτων - γεωπόνων στην αειφορική γεωργία, η οποία ευελπιστούμε ότι θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Υπαίθρου. 

Η εκδήλωση θα είναι με φυσική παρουσία στους χώρους του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο (Αμφιθέατρο Κεντρικού Κτιρίου, Γ. Σεφέρη 2), την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και ώρα: 6.00 μ.μ. και με ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση μέσω του συνδέσμου: https://upatras-gr.zoom.us/j/92064136509

Διακεκριμένοι Έλληνες του Εξωτερικού που υπηρετούν σε μεγάλους οργανισμούς ή γνωστά εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα θα καταθέσουν την προσωπικής τους άποψη. 

Μπορείτε να αναζητήσετε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης στο σύνδεσμο:


Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης με φυσική παρουσία θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου