Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Σχετικά με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 - Ημερομηνίες























Σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου Παιδείας
οι φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα επιστρέψουν στην κανονικότητα που επικρατούσε πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας, όπως αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Καθημερινή».

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 2020, πρώτη χρονιά της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2 οι Πανελλήνιες Εξετάσεις ξεκίνησαν στις 15 Ιουνίου και το 2021 στις 14 Ιουνίου για τη συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών, λόγω παράτασης του διδακτικού έτους. Το 2019 οι Πανελλήνιες Εξετάσεις έκαναν πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου και το 2018 στις 8 Ιουνίου.

Ο σχεδιασμός για έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι φέτος για πρώτη φορά οι πρακτικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές θα ολοκληρωθούν μέσα στην άνοιξη, επιτρέπει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελεχών του Υπουργείου Παιδείας, να ανακοινωθούν νωρίτερα οι βάσεις εισαγωγής, είτε στα τέλη Ιουλίου είτε στις αρχές Αυγούστου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου