Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Κακοκαιρία: Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων τη Δευτέρα (21/3) - Τι θα γίνει στην υπόλοιπη χώρα

Η Περιφέρεια Αττικής σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο αναφέρει ότι κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο (21/3) τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική.

Με αφορμή την κακοκαιρία και σχετικά ερωτήματα για τη δια ζώσης λειτουργία των σχολείων αύριο Δευτέρα 21 Μαρτίου επισημαίνεται ότι:

- Τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική θα λειτουργήσουν κανονικά καθώς σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις δεν συντρέχει λόγος να ληφθούν ειδικά μέτρα για μη πραγματοποίηση των δια ζώσης μαθημάτων.

- Σε περίπτωση που διαπιστωθεί επιδείνωση των καιρικών φαινομένων αυτό θα εκτιμηθεί και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. 

- Να σημειωθεί ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών, αποτελεί ευθύνη των δήμων οι οποίοι και είναι αρμόδιοι να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων στην υπόλοιπη χώρα θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται από τις τοπικές αρχές για όλες τις εξελίξεις.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου