Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή με διατάξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022






















Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας ''Κύρωση της από 17.3.2022 Επιμέρους Σύμβασης Δωρεάς - Έργο VIII, Παράρτημα 12 της από 6.9.2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος ''Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος'' και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της υγείας - Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας'' κατατέθηκε τροπολογία με ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις αφορούν το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, το Κρατικό Πιστοποιητικό Πληροφορικής, τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, τα Πρότυπα Σχολεία και τα Πειραματικά Σχολεία και τα όργανα διοίκησης των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ).

Πατήστε εδώ για να δείτε την τροπολογία.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου