Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Κεραμέως: Οι Πανελλαδικές θα γίνουν με την ύλη που θα έχει διδαχθεί στην τάξη - Τι είπε για άνοιγμα των σχολείων και ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων - Βίντεο

Απόφαση για το Λύκειο: Ομάδες και κλάδοι μαθημάτων στις τρεις ...“Η χρονιά δεν θα χαθεί. Οι Πανελλαδικές θα γίνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην καθιερωμένη ημερομηνία. Η περίπτωση να γίνουν τον Σεπτέμβριο είναι μόνο εάν οι ειδικοί απαγορεύσουν την παρουσία υποψηφίων στην ίδια αίθουσα” σημείωσε σήμερα (30/3) η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Από τις 6”. 

“Όποτε κι αν ανοίξουν τα σχολεία, ακόμα και τον Μάιο, θα υπάρξει μείωση ύλης, ενδεχομένως επέκταση του σχολικού έτους ώστε να γίνουν οι Πανελλαδικές μέχρι τον Ιούλιο, ενδεχομένως και με μικρότερο αριθμό υποψηφίων στην αίθουσα”, είπε και διευκρίνισε πως εξεταστέα ύλη θα θεωρηθεί ό,τι έχει διδαχθεί σε φυσική αίθουσα.

Για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία είπε πως το υπουργείο θα κάνει ό,τι πουν οι ειδικοί και πως θα ισχύσει το ίδιο για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.


Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη.


Δείτε επίσης:



Δείτε όλες τις πληροφορίες για την υποβολή των Αιτήσεων - Δηλώσεων συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020.








Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου