Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Οι υποψήφιοι για εισαγωγή στο 5% των θέσεων εισακτέων χωρίς εξετάσεις (σοβαρές παθήσεις) υποβάλουν Αίτηση - Δήλωση;

panelladikes24 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Οκτωβρίου 2019Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι όσοι από τους μαθητές της τελευταίας τάξης των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ εμπίπτουν στην ειδική κατηγορία των υποψηφίων - πασχόντων από σοβαρές παθήσεις (για εισαγωγή στο 5% των θέσεων εισακτέων χωρίς εξετάσεις), έχουν ήδη αποκτήσει νέο πιστοποιητικό της πάθησής τους από τις αρμόδιες επταμελείς επιτροπές των νοσοκομείων. 

Αυτοί οι μαθητές, εφόσον δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, δεν υποβάλλουν την Αίτηση - Δήλωση, αλλά θα καταθέσουν μηχανογραφικό σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν αργότερα.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις για τους υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις.

Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


62 σχόλια:

  1. Καλησπέρα εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον τρόπο εξέτασης των ατόμων με σοβαρές παθήσεις . Εγώ ανήκω στο ποσοστό 5% αλλα δεν γνωρίζω τον τρόπο εξέτασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς εξετάσεις θα περάσεις, οταν βγει η ανακοίνωση θα κάνεις μηχανογραφικό και θα ακολουθησεις τις οδηγιες του Υπουργείου

      Διαγραφή
  2. Γεια σου, εσύ θα δώσεις ενδοσχολικές εξετάσεις(δηλαδή θα περάσεις με το βαθμό απολυτηρίου).Γι'αυτό πρέπει να προσπαθήσεις να γράψεις όσο πιο καλά γίνεται,μην σου πω και 20. Φυσικά το 19,18 ,17 είναι πολύ καλή βαθμοί,αλλά εάν θέλεις με σιγουριά να περάσεις.Στο λέω από εμπειρία.Οι θέσεις για τις σχολές από την δική μας κατηγορία είναι λίγες γι'αυτό προσπάθησε όσο πιο καλά μπορείς. Εύχομαι να περάσεις εκεί που θες και ελπίζω να βοήθησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνωμη εγω εχω το πιστοποιητικό το καταθετω καπου? Το υπουργείο παιδείας δεν απανταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι ακόμα το υπουργείο θα βγάλει ανακοίνωση. Η δική μας κατηγορία καταθέτει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά όταν θα συμπληρώσει το μηχανογραφικό. Απλά θα περιμένεις να βγει η ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σας. Γνωρίζετε εάν με το 5% μπορουν να δηλωθούν όλες οι σχολες η μόνο αυτές που αντιστοιχούν στην κατευθυνση;ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,μπορούν να δηλωθούν όλες οι σχολές. Όμως εάν για παράδειγμα είσαι ανθρωπιστικών Σπουδών και δηλώσεις κάποια σχολή των θετικών(Ας πούμε Φυσικο ή Πολυτεχνείο) θα δυσκολευτείς αρκετά.

      Διαγραφή
  6. Καλησπερα να ρωτησω. Τα παιδια που ειναι με τις σοβαρες παθησεις σε ποσοστο 5% επηρεαζει καπου αν δωσουν και πανελλαδικες εξετασεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,όχι δεν επηρεάζει κάτι. Μπορείς να δώσεις Πανελλαδικές εάν θέλεις για την εμπειρία και αργότερα όταν έρθει η ώρα να κάνεις το μηχανογραφικό για το 5%.Όπως θέλεις και νιώθεις εσύ. Καλή επιτυχία πάντως.

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα σας είμαι με το 5% έχω δώσει και παννεληνιες απλα για την εμπειρία ,κάνω μηχανογραφικό τώρα η περιμένω κάποιο άλλο;Και τώρα τι άλλο πρέπει να περιμένω ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, μπορείς να κάνεις το μηχανογραφικό. Εάν περάσεις σε μια σχολή που θες μπορείς να πας. Δηλαδή να κάνεις κανονικά έγγραφη. Η αλήθεια είναι ότι το μηχανογραφικό για το 5% πάντα αργεί. Για παράδειγμα πέρσι καταθέσαν τα απαραίτητα εγγρατα και το μηχανογραφικό από τις 17 Σεπτεμβρίου. Πάντα μας καθυστερούν. Εάν θέλεις μπορείς να κάνεις το μηχανογραφικό με το 5% και περάσεις σε μια σχολή,θα διαγράφεις από την αρχική και μετά θα εγγραφής στην άλλη. Εύχομαι να περάσεις εκεί που θες και ελπίζω να βοήθησα.

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα σας εγώ με το 5% χρειάζεται να κάνω κάπου αίτηση η θα περιμένω την ανακοίνωση για το μηχανογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, θα περιμένεις ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας για το μηχανογραφικό με το 5%. Θα λέει αναλυτικά και τα έγγραφα που χρειάζεται για να κάνεις αίτηση μαζί με το μηχανογραφικό. Καλή επιτυχία.

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα σας εγώ τελείωσα το γενικό λύκειο το 1999 μπορώ να καταθέσω τα χαρτιά μου ;η πάθηση μου εμπίπτει στην κατηγορία των σπάνιων παθήσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου και εγώ είμαι του 1999 και θα καταθέσω φέτος ξανά τα χαρτιά. Δες στο πιστοποιητικό πάθησης που πήρες από το νοσοκομείο εάν η ημερομηνία έκδοσης είναι μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017 γίνονται δεκτά. Μπορείς δηλαδή να προσπαθήσεις και φέτος. Καλή επιτυχία

      Διαγραφή
  10. Καλησπερα.Υπαρχει καποια πληροφορια για το ποτε θα βγει η εγκυκλιος για την υποβολη μηχανογραφικου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάλήμέρά θέλώ νά λάβώ ένήμέρώσή ότάν άνάκόίνώθέί ή έγκύκλίός γίά τό 5% σάς έύχάρίστώώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα, από όσο γνωρίζω πάντα αργεί. Για παράδειγμα πέρσι είχε βγει η εγκύκλιο στις 17 Σεπτεμβρίου. Πρόπερσι τέλη Αυγούστου (νομίζω 28). Φέτος έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα. Γενικά αργούν. Εάν πάρεις τηλέφωνο το Υπουργείο Παιδείας θα σου πουν ακόμα δεν ξέρουμε. Να βλέπεις τις Ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Υπουργείου. Εγώ πάντως σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο μετά τις 15 Αυγούστου την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών. Είναι πολύ ευγενική άνθρωποι και για οποιαδήποτε ερώτηση προσπαθούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Γενικά εάν στην περιοχή σου γνωρίζεις κάποιον από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ρωτά ή πάρε τηλέφωνο. Ελπίζω να βοήθησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστω. Οτι πληροφοριες εχουμε θα τις δημοσιευουμε. Καλο απογευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έύχάρίστώώ πόλύ γίά τίς πλήρόφόρίές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημερα ποτε βγαινει τελικα εγκυκλιο για τα παιδια ειδικων παθησεων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Συνήθως μετα τα αποτελέσματα των πανελλαδικών. Απλά πέρσυ έβγαλαν την εγκύκλιο μετα τις επαναληπτικές εξετασεις των πανελλαδικών. Νομίζω οι επαναληπτικές τελείωσαν στις 7/9 και η εγκύκλιο βγήκε στις 17/9. Φέτος οι ημερομηνίες είναι πολύ αργά. Νομίζω στις 24 Σεπτεμβρίου τελειώνουν. Ελπίζω να μην αργήσουν τόσο πολύ.

      Διαγραφή
  16. ερώτηση: ανήκω στο 5%, αλλά αρχικά ο γιατρός μου διατύπωσε λάθος την ασθένεια μου με αποτέλεσμα να ξανακάνω( με νέα σωστή διάγνωση) τα χαρτιά μου στην 7μελή επιτροπή και με στέλνουν στο ΚΕΣΥ. Προλαβαίνω να πάρω την ΤΕΛΙΚΗ γνωμάτευση της επιτροπής ώστε να τα καταθέσω στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ επιτροπή των πανελληνίων εξετάσεων? τι βήματα πρέπει να κάνω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου έστειλες στο ΚΕΣΥ τη νέα γνωμάτευση έτσι? Όμως το ΚΕΣΥ δεν σου έστειλε ακόμα το πιστοποιητικό πάθησης? Αυτό κατάλαβα. Κοίτα λογικά πρέπει το ΚΕΣΥ να βγάλει τα αποτελέσματα πριν βγουν η εγκύκλιος για το 5%. Πάρε τηλεφωνώ εάν γίνεται στο ΚΕΣΥ(σίγουρα θα έχουν γραμματέα) και ρωτά ποτέ θα βγούνε. Να σε ρωτήσω στο ΚΕΣΥ στέλνουν οι υποψήφιοι τα χαρτιά εάν τους απορρίψη η επιτροπή. Εσένα στο είπε η 7 Επιτροπή να στείλεις τα χαρτιά σου έτσι. Θέλω να πω εξηγησαν την κατάσταση για να μην σε απορρίψουν από το ΚΕΣΥ.

      Διαγραφή
  17. Καλημερα οποτε βγουν τελος παντων εμεις χανουμε εξαμηνο η παμε κανονικα οπως ολοι οι φοιτητες ευχαριστωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Κοίτα δεν χάνουμε ακριβώς το εξάμηνο. Απλά μενούμε λίγο πίσω. Δηλαδή στην εξεταστική τα θεωρητικά μαθήματα μπορούμε να τα δώσουμε. Εάν όμως η σχολή έχει εργαστήρια εκεί είναι το πρόβλημα. Χάνουμε τα εργαστήρια και μας μένουν για την επόμενη χρονιά. Ωστόσο ορισμένες σχολές κάνουν ειδικά τμήματα για κατηγορίες υποψηφίων που άργησαν να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν. Να πας κανονικά στην σχολή που θα περάσεις. Δεν θα είναι εύκολα στην αρχή γιατι αυτή θα έχουν προχωρήσει και εσύ θα προσπαθήσεις γενικά να καταλάβεις που βρίσκεσαι. Αλλά προσπάθησε. Πότε δεν κατάλαβα γιατι η δική μας κατηγορία πρέπει να μαθαίνει τελευταία σε πια σχολή πέρασε. Μην τρομάζεις απλά έτσι είναι τα πράγματα.

      Διαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με 19.9 εχω ελπίδες για εισαγωγη στο τμήμα ψυχολογίας απθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ναι(δική μου άποψη). Είναι σχεδόν 20. Τι άλλο θέλουν. Μπες δες τις περσινές βασεις του 5%. Εκεί γράφει πόσα άτομα δέχτηκαν, με πιο βαθμό από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο υποψήφιοι. Καλή επιτυχία πάντως.

      Διαγραφή
  20. Αφού στείλαμε τα απαραίτητα χαρτιά τώρα πως θα μάθουμε που περάσαμε και τα λοιπά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένουμε να βγει η ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας για τα αποτελέσματα.

      Διαγραφή
  21. Καλησπερα πως ξερουμε οτι δεν καναμε καποιο λαθος με τα χαρτια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα μήπως ξέρουμε ποτε θα βγουν τα αποτελέσματα;
    Πότε ξεκινάνε τα πανεπιστήμια και αν θα βγουν τα αποτελέσματα πριν ξεκινήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα κάθε σχολή ξεκινάει σε διαφορετική περίοδο. Αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μην ανησυχείς. Πάντως όλα ξεκινάνε μετά της 1/10.Δυστυχώς τα αποτελέσματα τις προηγούμενες χρονιές πάντα άργουσαν. Πέρσυ οι αιτήσεις για το μηχανογραφικό ξεκίνησε στις 17/9 και τα αποτελέσματα βγήκαν στις 30/10 . Είχαν αργήσει πολύ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι εάν η σχολή που περάσεις έχει εργαστήρια. Στην ουσία μένεις πίσω, διότι δεν επιτρέπουν να δώσεις το μάθημα στην εξεταστική εάν δεν παρακολουθήσεις το εργαστήριο. Ελπίζω φέτος να βγούμε πιο νωρίς,λόγω και της κατάστασης. Εάν πάρεις τηλέφωνο το Υπουργείο Παιδείας συνήθως λένε ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα. Τα τηλέφωνα τα έγραφε στο τέλος της ιστοσελίδα για το μηχανογραφικό. Κάτω από τις οδηγίες.

      Διαγραφή
  23. Καλησπέρα
    Να ρωτήσω κάτι

    Αν έχουμε βγάλει μέσο όρο κάτω από 18
    Μπορούμε αν έχουμε δηλώσει σχολή που είναι πάνω από 18 να περάσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Κοίτα μπορείς. Απλά εάν για παράδειγμα η σχολή αυτή δέχεται μόνο 6 άτομα και τα άτομα που την επέλεξαν έχουν μέσο όρο από 19-18. Δυστυχώς αυτά θα πάρουν. Εσύ δηλαδή θα χάσεις την θέση σου μόνο και μόνο επειδή έχεις λίγο χαμηλότερο βαθμό. Μπορείς να δεις τις βασεις του 5% πέρσυ. Εκεί δείχνει το βαθμό του 1ου και του τελευταίου που δέχτηκαν και πόσα άτομα δέχτηκαν.

      Διαγραφή
    2. Και που μπορείς να μπεις και να το δεις

      Διαγραφή
  24. Καλημέρα εγώ ήθελα να ρωτήσω εάν θα χρειαστεί να στείλουμε το μηχανογραφικό η την υπεύθυνη δήλωση στην σχολή ; Μήπως γνωρίζεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Στην γραμματεια της σχολής θα ζητήσουν την σχολή που πέρασες. Όταν βγουν τα αποτελέσματα να το αποθηκεύσεις. Το μηχανογραφικό και την υπεύθυνη δήλωση πέρσυ δεν τα είχαν ζητήσει. Απλά κάποιες σχολές ζητάνε χάρτη από τον γιατρό. Μια απλή γνωμάτευση για την πάθηση. Θα σου τα πει αναλυτικά η Γραμματεία όταν θα πας για την έγγραφη σου.

      Διαγραφή
  25. Καλημέρα γνωρίζεται μήπως στο περίπου ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Μονο εάν πάρεις το Υπουργείο Παιδείας μπορεί να σου πουν. Εγώ παίρνω αλλά δεν το σηκώνουν.

      Διαγραφή
  26. Καλησπέρα
    Έκανα το μηχανογραφικό και πάτησα οριστικοποίηση Αλλά αποθήκευσε λάθος τα στοιχεία μου για λόγο που δεν γνωρίζω ακόμα. Έγραψα μια υπεύθυνη δήλωση, τα σωστά στοιχεία και ανέφερα πως έγινε το εξής λάθος. Έστειλα το μηχανογραφικό με την προσυμπληρωμενη δήλωση καθώς και την δική μου υπεύθυνη δήλωση (και υπογραφή σε όλα) μαζι με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

    Γνωρίζετε αν διορθώνεται αυτό η αν ακυρώνεται όλο το μηχανογραφικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα δεν πιστεύω να είναι τόσο αυστηροί. Σε εμένα δεν είχε βγει η υπεύθυνη δήλωση και έστειλα στο Υπουργείο όλα τα χαρτιά χωρίς την υπεύθυνη δήλωση. Με πήραν τηλέφωνο και τους εξήγησα ότι δεν μου το έβγαζε( δεν ξέρω τον λόγο) και μου είπαν να πάω στο ΚΕΠ και από εκεί να το στείλω. Δηλαδή εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα σε ενημέρωναν. Εσύ εάν μπορείς πάρε τηλέφωνο το Υπουργείο (συγκεκριμένα για το 5%) και εξήγησε τους. Μπορεί κάποιες φορές να μην απαντάνε αλλά επέμενε.

      Διαγραφή
  27. Γνωρίζουμε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Υπουργείο είπε ότι μάλλον στις 15/10 θα βγουν τα αποτελέσματα.

      Διαγραφή
  28. Εγώ δεν δήλωσα πολλές σχολές γενικά αυτό σημαίνει ότι είναι λίγες πι πιθανότητες να μπω σε κάποιο πανεπιστήμιο λόγω περιορισμένων θέσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα σε αυτό θα παίξει μεγαλο ρόλο ο βαθμός του απολυτήριο σου και η σχολή( εάν έχει μεγάλη ζήτηση η οχι).Δες τις σχολές που δήλωσες στις περσινές βασεις του 5% πως ήταν τα πράγματα.

      Διαγραφή
  29. Κατάλαβα .... γνωρίζετε εάν πέρυσι υπήρχε μεγάλο ποσοστό ατόμων που δεν πέρασαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρσι έλαβαν μέρος 1678 άτομα,τα 1545 εισήχθησαν σε σχολές.

      Διαγραφή
  30. Καλησπέρα ! Εγώ ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται και για του χρόνου να δηλώσουμε σε περίπτωση που δεν περάσουμε φέτος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνεται,απλά να δεις την ημερομηνία του πιστοποιητικό παθήσεις που εκδόθηκε από την Επταμελή επιτροπή εάν θα ισχύει και για του χρόνου. Αυτό μόνο αρκεί. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να το επικαιροποίησης για να συμμετάσχεις στο 5%.

      Διαγραφή
  31. καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτησω κατι. Περασα φετος με το 5% σε μια σχολη. Αναρωτιεμαι αν μπορω να ξαναχρησιμοποιησω το 5% για να αλλαξω τη σχολη που περασα δηλαδη να ξανακανω μηχανογραφικο και μετα διαγραφη απο τη σχολη που ειμαι τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί μπορείς να το ξανά χρησιμοποιήσεις απλά να μπορεί η πιστοποίηση της πάθησης σου να καλύψει αυτό το χρονικό διάστημα!

      Διαγραφή
  32. Γειά,έχω απολυτήριο 19.9,θα μπορέσω να περάσω ιατρική αθηνών ; Η είναι λίγο δύσκολα ; Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν κοιτάξεις τις βάσεις των παλαιότερων ετών θα διαπιστώσεις ότι μόνο με καθαρό 20αρι μπαίνουν στην Αθήνα οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα το καταφέρεις.

      Διαγραφή
  33. Καλησπέρα, έκανα μηχανογραφικο με το 5% για τον συζυγο μου ο οποίος είναι απόφοιτος Τελ, αφού πάτησα οριστικοποίηση είδα ότι είχε οδηγό συμπλήρωσης σχολών συγκεκριμένων από επαλ, κ εβαλα 2 σχολές που δεν είναι στο μηχανογραφικο των επαλ, θεωρείται άκυρο όλο το μηχανογραφικό??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλησπέρα θα ήθελα εάν ξέρει κάποιος πως μαθαίνουμε εάν έχουμε λάβει το 5% από την επτάμελης επιτροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλσημεπαρα θα ήθελα να ρωτήσω ανάλογα με το ποσοστό αναπηρίας θα πρέπει να έχεις και ανάλογο βαθμό απολυτήριο εννοώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπέρα.Απ ότι κατάλαβα μπορείς να δώσεις κανονικά πανελλαδικές κι εφ όσον δικαιούσε το 5% να το χρησιμοποιήσεις κι αυτό την ίδια χρονιά αν δε τα καταφέρεις στις εξετάσεις;Το μηχανογραφικό σοβαρών παθήσεων το συμπληρώνεις ΜΕΤΑ που θα τελειώσουν οι πανελλαδικές εξετασεις ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εάν κάποιος έχει περάσει με το 5% σε μια σχολή και την έχει τελειώσει. Μπορεί το ίδιο άτομο να χρησιμοποιήσει και δεύτερη φορά το 5% για να βγάλει δεύτερη σχολή; Δηλαδή πόσες φορές μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το 5% για να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή