Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Προβληματισμός επικρατεί στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 - Θα ξεκινήσουν μαθήματα μέσω διαδικτύου για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου

Αποτέλεσμα εικόνας για υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 - Θα ξεκινήσουν μαθήματα μέσω διαδικτύου για τους μαθητές της Γ΄ ΛυκείουΜετά την απόφαση για να κλείσουν τα σχολεία και τα φροντιστήρια μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και τους αποφοίτους που θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 καθώς και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Σε κάθε περίπτωση αλλάζει ο προγραμματισμός της προετοιμασίας των υποψηφίων και μάλιστα χωρίς να είναι γνωστές οι μελλοντικές συνθήκες.

Στο πλαίσιο αυτό το ΥΠΑΙΘ προωθεί ενέργειες ώστε οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου να μπορούν να παρακολουθούν διδασκαλίες στα εξεταζόμενα μαθήματα μέσω διαδικτύου και μάλιστα θα ξεκινήσουν σύντομα όπως έχει αναφερθεί από τους αρμόδιους.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από αναφορές του Πρωθυπουργού και της Υπουργού Παιδείας.

Μητσοτάκης: Το Υπουργείο Παιδείας είναι έτοιμο να εφαρμόσει διαδικασίες τηλε-μαθημάτων, αρχικά στη Γ’ Λυκείου, και έχει επεξεργαστεί σενάρια για όλες τις βαθμίδες.

Κεραμέως: Ξεκινούμε άμεσα εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τη διατήρηση στενής επαφής των μαθητών με την εκπαιδευτική διαδικασία, με προτεραιότητα τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Δείτε επίσης: 







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. ΥΠΑΙΘ - Ξεκινά η εξ αποστάσεως εκπαίδευση - Η εκπαιδευτική κοινότητα στηρίζεται με καινοτόμα εργαλεία

    Αφορά σχολεία, ΙΕΚ και Πανεπιστήμια

    http://panelladikes24.blogspot.com/2020/03/blog-post_6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεσο σκαιπ θα γίνονται τα μαθήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή