Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Σύντομα θα ανακοινωθεί προκήρυξη για προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα εκτός Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για ί προκήρυξη για προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα εκτός Πανελλαδικών ΕξετάσεωνΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί προκήρυξη για προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που θα προκύψουν μέχρι την αποφοίτηση των σπουδαστών που θα εισαχθούν για πρώτη φορά το 2019 στις παραγωγικές σχολές με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Δείτε επίσης:






Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


11 σχόλια:

  1. Δηλαδή το φύλαγαν προεκλογικά. Πολύ ωραία. Όσοι διαβάζουν δλδ για τις πανελλαδικές τι είναι;;. Δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου. Δεν θα προλαβαίνουν τις αιτήσεις. Θα γίνει χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα αγορίνα είναι άχρηστοι τα κάνουν όλα επίτηδες για να κερδίσουν ψηφοφορίες. Αλλά που να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να ξανα βγουν

      Διαγραφή
    2. Για Πανελλήνιες περιμεναμε να μπει απο το 2016 το λιμενικό απλά επειδή ειναι πολυασχολοι στο Υπουργείο έτυχε να είσαστε αυτοί που θα το διεκδικήσετε τελικά στο 2019. Όσο για τη δικαιολογία με το διάβασμα .. ασχολίαστο λες και σας εχω στο χωράφι να σκάβετε βρε μπαγάσες. Η μόνη αδικία που έχουν τα ένστολα σώματα εκτός του Στρατού είναι το θέμα του ύψους 1,70 ενώ ο μέσος ορος ύψους για τις γυναίκες ειναι 1,63 και για τους αντρες 1,75.

      Διαγραφή
    3. Μην μιλάς ρε ακροδεξιά καλά καλά μπήκαν όλα τα τούβλα και τώρα θέλουν να βάλουν λίγα ακόμα ώστε να πάρουν ψηφοφορίες αλλά η πουλημένη θα φύγουν γιατί πολύ απλά κατέστρεψαν όλη την χώρα. Είμαι υπέρ των πανελληνιών και δεν μου φαίνεται καθόλου αγγαρεία ίσα ίσα που νιώθω ότι μπαίνουν τα παιδιά που αξίζουν. Το θέμα που με απασχολεί είναι ότι ακόμα μπαίνουν μέσω προκήρυξης κάποια τούβλα ενώ αλλή δίνουν τον αγώνα τους.

      Διαγραφή
    4. Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να αντιληφθεις πως ολες οι προκηρύξεις αυτό το διάστημα αποσκοπούν σε πολιτικά συμφέροντα. Σίγουρα έχουν ετοιμάσει τον "Λάκη" και την "Κούλα" να τους βολέψουν κάπου αλλά σκέψου ότι είναι και πολλά παιδιά άριστα καταρτισμένα που περίμεναν μια τέτοια ευκαιρία. Τούβλα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν.

      Διαγραφή
    5. Έχεις δίκιο. Αλλά να πάρουν τώρα εκτός πανελληνίων.;;; Την ίδια χρονιά που ξεκινούν να παίρνουν και από πανελλαδικές;;;. Ας τους έπαιρναν όλους από πανελλαδικές αφού την ίδια χρονιά θα εισαχθούν. Οι εκτός πανελλαδικών έπρεπε να έχουν μπει προ ετών. Καθαρά ψηφοφορία φίλε. Θα γίνει σφαγή. Περιμένετε και 10000 αιτήσεις έτσι για πλάκα. Εγώ ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που ενδιαφέρονται. Μακάρι τουλάχιστον να υπάρξει αξιοκρατία.

      Διαγραφή
  2. Για καθιστε ρε παιδια...και εμεις που οι γονεις μας δεν ειχαν λεφτα να μας σπουδασουν τι θα κανουμε δλδ??ησαστε εξυπνοι εσεις και εμεις που δεν σπουδασαμε οι χαζοι???ελεος κομπλεξικοι ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ είσαι κομπλεξικος φίλε. Φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις. Οι βάσεις στους ένστολους είναι στα ύψη. Δα δεις και στο Λιμενικό που θα πάνε. Οπότε για να μπεις από πανελλαδικές είναι 50-50. Πρέπει να βοηθήσουν οι γονείς με φροντιστήρια αλλά και συ να ξεσκιστεις στο διάβασμα. Οι περισσότεροι περνάνε τη δεύτερη ή και την τρίτη φορά ή και βάλε. Δεν είναι κανένας χαζός. Τεμπέληδες όμως είναι πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ερώτηση ...εμεις που δίνουμε πανελλήνιες μπορούμε να μπούμε και με προκηρύξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε θα πρέπει να βγει η προκήρυξη που θα τα λέει όλα αναλυτικά. Νομίζω όμως ότι θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση το απολυτήριο στρατού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαγωνισμοί για επιλογή και κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή με μοριδότηση μέσω ΑΣΕΠ - ΦΕΚ

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή