Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Κατάτμηση του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ - Τι θα γίνει με τους ήδη φοιτητές

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατάτμηση του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ - Τι θα γίνει με τους ήδη φοιτητέςΣύμφωνα με το Άρθρο 16 του Ν. 4589/2019 (ΦΕΚ Α΄ 13/2019) γίνεται κατάτμηση του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Πιο συγκεκριμένα,

1. Από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. κατατέμνεται στα εξής νέα Τμήματα: 
α) Τμήμα Φιλοσοφίας και 
β) Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 
Ο Τομέας Ψυχολογίας του Τμήματος Φ.Π.Ψ. εντάσσεται στο υφιστάμενο Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής, χωρίς να αποτελεί διακριτό Τομέα. 

2. Τα νέα Τμήματα εντάσσονται στη Φιλοσοφική Σχολή. 

3. Η εκπαιδευτική λειτουργία των νέων Τμημάτων και η εισαγωγή των πρώτων φοιτητών αρχίζει από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να διαβάσετε όλο το άρθρο 16 και να δείτε τι θα γίνει και με τους ήδη φοιτητές.





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου