Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Δείτε σε μία εικόνα τις αλλαγές στο Μηχανογραφικό Δελτίο ΓΕΛ μετά τις αλλαγές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και την κατάργηση των ΤΕΙ Ηπείρου και Ιονίων Νήσων


Τα τμήματα αυτά προέκυψαν από την εφαρμογή του Ν. 4559/2018 (142 Α΄) με τις συνέργειες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Ιονίου Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Ηπείρου και το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων αντίστοιχα.

Δείτε στην εικόνα που ακολουθεί την κατανομή των τμημάτων ανά επιστημονικό πεδίο του Μηχανογραφικού Δελτίου.
* Η εικόνα είναι από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Σημειώσεις:

- Tο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μετονομάζεται σε Τμήμα Φιλοσοφίας.

- Tο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ, μετονομάζεται σε Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας.

- Η έναρξη της εκπαιδευτικής λειτουργίας των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων α) Μετάφρασης και Διερμηνείας, με έδρα την πόλη της Ηγουμενίτσας, β) Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής, με έδρα την πόλη της Άρτας και γ) Μηχανολόγων Μηχανικών με έδρα την πόλη των Ιωαννίνων, όπως και των Τμημάτων του Ιόνιου Πανεπιστημίου α) Εθνομουσικολογίας με έδρα την πόλη του Ληξουρίου, β) Περιφερειακής Ανάπτυξης με έδρα την πόλη της Λευκάδας και γ) Τουρισμού με έδρα την πόλη της Κέρκυρας, καθορίζεται με αιτιολογημένη απόφαση της Συγκλήτου, ύστερα από συνεκτίμηση των υλικοτεχνικών υποδομών και του εκπαιδευτικού προσωπικού και πάντως όχι αργότερα από το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022», σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4559/2018 (Α' 142).

Δείτε επίσης: 


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου