Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Σχετικά με τις εξετάσεις στο Λύκειο - Άρθρο του Θέμη Κοτσιφάκη στην Εφημερίδα των Συντακτών

07 06 18panelladikes9Άρθρο του Θέμη Κοτσιφάκη  για τις αλλαγές στις εξετάσεις στα ΓΕΛ και στα ΕΠΑΛ.

* Ο Θέμης Κοτσιφάκης διετέλεσε Πρόεδρος της ΟΛΜΕ και Διευθυντής του Γραφείου του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη.

Το άρθρο σε μορφή pdf

Δείτε επίσης: 

Μείωση του αριθμού των εξεταζόμενων μαθημάτων και αλλαγές στον τρόπο εξέτασης των μαθητών του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2018-2019 - Ποια μαθήματα θα εξετάζονται σε κάθε τάξη




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας.
    Διαβάζω καιρό τα σχόλια που γράφετε για τις αδικίες,κανείς όμως δεν έχει αναφερθεί για την αδικία που έγινε εις βάρος των παιδιών των ΕΠΑΛ όταν λίγο πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις μειώθηκε το ποσοστό εισαγωγής με απολυτήριο (το οποίο ήταν ήδη χαμηλό).
    Να θυμίσουμε στα αρμόδια υπουργεία ότι δεν υπάρχουν σε όλες τις περιοχές της χώρας Ναυτικά Λύκεια ούτε Ναυτικοί Τομείς οπότε τα παιδιά αναγκαστικά επιλέγουν κάποιον άλλο τομέα,αυτό δεν πρέπει να σημαίνει ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα εισαγωγής στις ΑΕΝ.
    Όταν προωθούμε τα ΕΠΑΛ μέσω διαφημίσεων θα πρέπει να προσφέρουμε στα παιδιά που τα επιλέγουν τις ίδιες ευκαιρίες ώστε να καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους τους.
    Το αποτέλεσμα είναι να εισαχθούν παιδιά με πολύ χαμηλότερα μόρια λόγω του υψηλού ποσοστού εισαγωγής και παιδιά με 20000 μόρια και πάνω να μείνουν εκτός......

    ΑπάντησηΔιαγραφή